Europa press

Logo ep

    "Marvin, l'enllustrador de sabates" de Dolors García obté el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

    18:1809.11.2007

    VALÈNCIA, 9 de novembre (EUROPA PRESS)

    L'obra "Marvin, l'enllustrador de sabates" de Dolors García i Cornellà ha estat guardonada amb el XII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, la modalitat infantil dels guardons Ciutat d'Alzira. Així, García Cornellà repetix com a guanyadora en el certamen, ja que va obtindre el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003 amb "L'esclau del Mercadal", segons han informat hui fonts de l'entitat financera en un comunicat.

    El guardó, dotat amb 3.500 euros per Edicions Bromera, ha recaigut en la història de Marvin, un xiquet guatemalenc de set anys, que ha de treballar com a netejador de sabates per a ajudar a l'economia familiar. L'editor de Bromera Josep Gregori ha destacat que després de la "bona acollida" que ha tingut "L'esclau del Mercadal", "serà un plaer tornar a publicar esta autora -Dolors García- que ha demostrat una gran valia".

    "Marvin, l'enllustrador de sabates" ha estat l'obra seleccionada pel jurat del XII Premis de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, format per Vicent Enric Belda -guardonat en l'última edició-, Consuelo Berenguer, Josep Millo, Margarida Prats i Joan Vives.

    Dolors García i Cornellà (Girona, 1956) és psicòloga i autora d'una quarantena de llibres dedicats al públic infantil i juvenil. Per les seues obres, ha rebut guardons com el Premi Bancaixa, Folch i Torres, Joaquim Ruyra o l'Alfaguara-Voramar. [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies