Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Empresaris del Baix Llobregat es queixen de les pèrdues econòmiques que pateixen pels problemes a la xarxa ferroviària

  12:1227.10.2007  BARCELONA, 27 d'octubre (EUROPA PRESS)

  L'Associació Empresarial de l'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) i la Unió Patronal Metal·lúrgica de l'Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) s'han queixat avui de les pèrdues econòmiques que pateixen els empresaris de la zona pels problemes de Rodalies de Renfe i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) causats per les obres de l'AVE. Per aquesta raó, no han descartat efectuar les "reclamacions pertinents" a les empreses o institucions responsables.

  Els empresaris han opinat que l'àrea d'influència de l'Hospitalet i el Baix Llobregat "peca de de les infraestructures necessàries" per a una mobilitat fluida de persones i mercaderies, i han justificat aquest dèficit pel creixement demogràfic dels últims anys, però també per "la falta de previsió i una inversió insuficient per a les necessitats reals".

  Segons els empresaris, les circumstàncies actuals estan causant "un greu perjudici" a la ciutadania i als empresaris, doncs el transport de mercaderies, segons ells, "també pateix les conseqüències del col·lapse amb considerables retards en els temps de lliurament", cosa que té "influència directa sobre els costos empresarials", han denunciat.

  D'altra banda, han subratllat que les dificultats dels treballadors per arribar a llocs de treball i llocs de residència també suposen "nombroses pèrdues econòmiques per a les empreses i greus perjudicis" en la vida particular de les persones.

  Per tot això, els empresaris adscrits a AEBALL i a UPMBALL --que sumen 1.500 empreses associades i 56.000 llocs de treball-- no descarten que les companyies afectades valorin les pèrdues i efectuïn les reclamacions pertinents a les empreses o institucions "que puguin ser responsables de la situació".

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies