Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Madrid i Barcelona participen el dia Europeu de les Llengües per fomentar el multilingüisme

  18:3125.09.2007  BRUSSEL·LES, 25 de setembre (EUROPA PRESS)

  El dia Europeu de les Llengües que es fa demà és una iniciativa de la Comissió Europea i el Consell d'Europa amb la qual es pretén sensibilitzar l'opinió pública europea sobre la importància de l'aprenentatge d'idiomes, que totes les llengües siguin més conegudes i més apreciades i fomentar l'aprenentatge d'idiomes al llarg de tota la vida. Hi ha activitats previstes en ciutats de diversos estats membre, entre elles Madrid, Barcelona, Castelló i Jaén.

  A Madrid, el dia 28 s'organitzarà una taula rodona dirigida als professors de les escoles d'idiomes sobre polítiques lingüístiques de la UE i la implantació dels nous ensenyaments lingüístiques a la Comunitat de Madrid.

  A Barcelona, segons informa la pàgina web de la Unió Europea, es farà una conferència en què el professor David Crystal farà propostes a l'Aula Europea per aprofitar l'Any Internacional de les Llengües que es fa el 2008. A més, Linguamón-Casa de les Llengües i l'Escola Oficial d'Idiomes Drassanes de Barcelona, en col·laboració amb la Representació de la Comissió Europea a la ciutat Comtal, han organitzat unes classes al carrer per fomentar l'aprenentatge d'idiomes.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies