Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Sara Berbel, nova directora de la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats a la Feina

  16:4318.09.2007

  BARCELONA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

  La fins ara directora del Programa d'Igualtat d'Oportunitats de la Conselleria de Treball de la Generalitat, Sara Berbel, dirigirà la nova Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats a la Feina, creada el 10 de setembre passat per promoure l'equiparació laboral de tots els treballadors catalans.

  Berbel, doctora en psicologia social per la Universitat de Barcelona, va ser directora del Centre d'Ocupació i Emprenedoria de Barcelona Activa entre 1990 i 2002. Entre 2001 i 2003 va exercir com a vicepresidenta del Consell de Districte i regidora de Benestar Social del districte de Nou Barris de Barcelona.

  La feina de Berbel en l'àmbit de l'equiparació laboral va continuar entre 2002 i 2004, quan va ser comissionada per a l'Ajuntament de Barcelona en Polítiques d'Igualtat d'Oportunitats, i entre 2004 i 2005, com a coordinadora d'aquest tipus de polítiques al consistori barceloní.

  El 2006, va ser nomenada presidenta de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va ocupar fins al desembre, quan va passar a desenvolupar la seva tasca en la Conselleria de Treball.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies