Europa press

Logo ep

  Els usuaris del Bicing hauran d'esperar 10 minuts entre que deixen una bici i n'agafen una altra

  12:4506.08.2007  BARCELONA, 6 d'agost (EUROPA PRESS)

  L'Ajuntament de Barcelona i l'associació Bicitours Barcelona, que reuneix 11 empreses de lloguer de bicicletes, han signat un acord que obliga que els usuaris del Bicing esperin 10 minuts entre que deixen una bici i en puguin agafar una altra.

  L'objectiu d'aquesta mesura és diferenciar l'ús del Bicing, pensat com a transport públic, i el de les bicicletes de lloguer destinades a l'oci, i evitar així la possible competència que el Bicing pogués fer al sector privat i que ha motivat queixes de les empreses.

  D'aquesta manera els usuaris que intentin retirar una bicicleta abans que hagin passat 10 minuts des que han deixat l'altra es trobaran amb un bloqueig en el sistema.

  D'altra banda, el consistori ha decidit no posar en marxa el sistema de contractació d'abonament setmanal a través de targeta de crèdit des de les mateixes terminals per evitar la competència. D'aquesta manera, els usuaris que vulguin un abonament hauran de facilitar una adreça postal de Catalunya i la targeta els serà enviada per correu.

  A més, només podran donar-se d'alta en el servei del Bicing particulars, que facilitin una adreça de Catalunya, i mai col·lectius ni associacions. [FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies