Europa press

Logo ep

  La Plataforma Pro seleccions Catalanes diu que el Catalunya-Espanya de la Copa del Món demostra que "només és futbol"

  20:1711.06.2007  BARCELONA, 11 de juny (EUROPA PRESS)

  La Plataforma Pro seleccions Esportives Catalanes ha considerat avui que el partit disputat entre Catalunya i Espanya a la Copa del Món de futbol que es fa en Iacútia (Rússia) demostra que "no és res més que un partit de futbol sala" i, després de la competició, "la resta del món no li ha donat més transcendència".

  L'entitat ha reblat així les crítiques a les seleccions catalanes, vinculades a temes polítics i a la unitat d'Espanya, i ha remarcat que "la normalitat és tanta que de la victòria de Catalunya sobre Espanya només s'ha destacat l'interès esportiu de la notícia".

  En aquest sentit, la Plataforma ha indicat: "No ens fa falta continuar patint". "Ara sabem amb certesa que les seleccions catalanes i espanyoles es poden enfrontar esportivament en els estadis i no passa res, el món continua girant", ha agregat en un comunicat.

  La Plataforma ha felicitat "efusivament" la selecció catalana i la seva federació, així com la selecció espanyola i "especialment al seu entrenador, que ha exigit amb contundència la cosa més normal del món: que la presentació de la seva selecció fos acompanyada de l'himne espanyol". Durant el partit, la selecció catalana de futbol sala va guanyar per 5-3 a la selecció espanyola.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies