Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  El partit del Carmel envia al defensor del poble un vídeo sobre la situació del barri

  12:4920.05.2007  BARCELONA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

  El partit Carmel/Partido Azul (PAzul) ha remès al defensor del poble un vídeo sobre la situació del barri després de l'enfonsament d'un túnel del metro de la Línia 9 el 2005, perquè analitzi i s'adoni de la precària situació del barri barceloní.

  En el reportatge, de quatre minuts i que no s'ha difós públicament, apareixen veïns de la zona queixant-se que "encara hi ha botigues que estan tancades i alguns habitatges buids", segons ha explicat a Europa Press el president de la formació, Tomás García.

  El Partit Blau va sorgir arran de l'ensorrament del túnel de maniobres de la Línia 9 del metro al Carmel. La formació es presenta en aquestes eleccions municipals en quatre llistes dels municipis catalans: Barcelona, Castelldefels (Baix Llobregat), Lleida i Tàrrega (Urgell).

  El president del Partit Blau ha assenyalat que la formació va néixer el 2006 "de les cendres" del Carmel, i la missió principal és denunciar els "temes socials", que difereixen en funció de la població.

  A Barcelona centren els seus esforços a informar al ciutadà "sobre les repercussions del TAV i la possibilitat que torni a ocórrer el desastre del Carmel", a més de seguir informant sobre la situació del barri barceloní.

  D'altra banda, a la ciutat costanera de Castelldefels, el PAzul ha denunciat a AENA i al Ministeri de Foment davant de la fiscalia per la contaminació acústica dels avions. Un altre punt que preocupa a la formació és la seguretat i la neteja a Tàrrega i Lleida.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies