Europa press

Logo ep

  El partit del Carmel envia al defensor del poble un vídeo sobre la situació del barri

  12:4920.05.2007  BARCELONA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

  El partit Carmel/Partido Azul (PAzul) ha remès al defensor del poble un vídeo sobre la situació del barri després de l'enfonsament d'un túnel del metro de la Línia 9 el 2005, perquè analitzi i s'adoni de la precària situació del barri barceloní.

  En el reportatge, de quatre minuts i que no s'ha difós públicament, apareixen veïns de la zona queixant-se que "encara hi ha botigues que estan tancades i alguns habitatges buids", segons ha explicat a Europa Press el president de la formació, Tomás García.

  El Partit Blau va sorgir arran de l'ensorrament del túnel de maniobres de la Línia 9 del metro al Carmel. La formació es presenta en aquestes eleccions municipals en quatre llistes dels municipis catalans: Barcelona, Castelldefels (Baix Llobregat), Lleida i Tàrrega (Urgell).

  El president del Partit Blau ha assenyalat que la formació va néixer el 2006 "de les cendres" del Carmel, i la missió principal és denunciar els "temes socials", que difereixen en funció de la població.

  A Barcelona centren els seus esforços a informar al ciutadà "sobre les repercussions del TAV i la possibilitat que torni a ocórrer el desastre del Carmel", a més de seguir informant sobre la situació del barri barceloní.

  D'altra banda, a la ciutat costanera de Castelldefels, el PAzul ha denunciat a AENA i al Ministeri de Foment davant de la fiscalia per la contaminació acústica dels avions. Un altre punt que preocupa a la formació és la seguretat i la neteja a Tàrrega i Lleida.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies