Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Marc Puig Guàrdia elegit nou degà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

  12:4626.04.2007  BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

  La candidatura 'Les 10 c's', encapçalada per Marc Puig Guàrdia, va guanyar les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya el dimarts 24 d'abril amb un 74% dels vots.

  A les esmentades eleccions també va concórrer una altra candidatura, 'Ara toca compromís', que està liderada per José Daniel Barquero i que va obtenir un 26% dels vots. En total, 305 col·legiats van exercir el seu dret a vot, cosa que representa una participació del 35% del cens electoral.

  Puig Guàrdia, de 45 anys, és Llicenciat en Dret i consultor de comunicació. Des del 2004 forma part del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i anteriorment havia ostentat el càrrec de Secretari General de Comunicació del Govern de Catalunya (2001-2003), i també de Conseller d'Administració de l'ens Públic RTVE (2000-2006).

  La nova Junta de Govern, que compta entre altres amb Rafael Esteve i Xavier Curtichs, prendrà possessió el pròxim 3 de maig, mentre continua en funcions l'actual, presidida per Ildefonso García-Serena.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies