Europa press

Logo ep

  La Generalitat ordena la neteja "total i immediata" de tots els centres escolars de Girona malgrat la vaga

  11:4022.03.2007  BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

  La Conselleria de Treball de la Generalitat ha ordenat "la neteja total i immediata de tots els centres escolars de Girona", tant col·legis com guarderies i centres d'educació especial, malgrat la vaga que l'empresa de neteja Clece està fent des del passat 5 de març, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria.

  La Generalitat ha pres la decisió per evitar l'acumulació de brutícia i deixalles als centres escolars després que diverses escoles s'hagin queixat que la vaga està afectant la salut de professors i alumnes, sobretot per al·lèrgies a la pols.

  Després d'aquesta neteja, que haurà de portar a terme Clece, es mantindran els serveis mínims als centres de primària, fixats en un 25%, malgrat les reivindicacions de l'ajuntament que s'augmentin.

  A les guarderies i centres d'educació especial sí que s'augmentaran els serveis mínims del 25% al 50%. La neteja de les cuines es mantindrà en el 100% com es va estipular al començament de la vaga.

  Els treballadors de l'empresa Clece, encarregada de la neteja dels centres públics de Girona, van iniciar una vaga indefinida el passat 5 de març per protestar pel bloqueig en les negociacions del conveni i reclamar salaris més grans.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies