Europa press

Logo ep

    Chakir El Homrani, nou portaveu nacional de L'Avalot-Joves de la UGT de Catalunya

    12:2125.02.2007

    BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

    Chakir El Homrani ha estat escollit nou portaveu nacional de la branca juvenil d'UGT de Catalunya, L'Avalot, i relleva d'aquest càrrec Òscar Riu, durant la V Assemblea Nacional que l'organització ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona.

    A l'assemblea, sota el lema 'Joves i sindicalistes', uns 150 afiliats han decidit les línies de treball i han escollit els responsables polítics de l'organització treballadora per als pròxims dos anys.

    Així, Chakir El Homrani ha estat elegit nou portaveu nacional de l'organització. El Homrani, amb 27 anys, és llicenciat en sociologia i en els últims quatre anys ha ocupat el càrrec de secretari d'Organització de L'Avalot.

    L'òrgan de direcció de l'entitat, encapçalada pel El Homrani, estarà formada des d'avui per José García (Condis); Sílvia Abad (pedagoga); Daniel Barajas (Alstom); Andrés Mateos (Nissan); Daniel García (Sinnel Systems); Maite Zafra (Seat); Soledad Expósito (Once) i Rosa Jiménez (dissenyadora gràfica).

    En l'acte de clausura de l'assemblea, hi han participat el secretari general d'UGT Catalunya, Josep Maria Àlvarez, el regidor de Joventut del consistori barceloní, Xavier Florensa, i el secretari general de Joventut de la Generalitat, Eugeni Villalbí.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies