Europa press

Logo ep

  Treballadors de Parcs i Jardins irrompen en un acte de Mayol per protestar per la privatització de l'institut

  16:5421.02.2007  BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

  Una vintena de treballadors de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona han irromput avui en un acte de la tercera tinenta d'alcalde, Imma Mayol, presidenta d'aquest organisme, per protestar per la política de "privatització" d'aquest institut.

  Els treballadors han acudit al Parc de Sant Martí amb pancartes reivindicatives en què demanaven desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu, després de dos anys de conflicte obert entre els sindicats que formen el comitè d'empresa -CCOO, UGT, USOC i CGT- amb la direcció d'aquest organisme.

  Mentre Imma Mayol visitava el parc i feia un balanç sobre les zones recreatives per a gossos que s'han creat a Barcelona, els treballadors han proliferat crits com 'No volem la lluna, volem l'IPC'.

  Els treballadors han aprofitat l'ocasió per repartir fullets en què denuncien la política de "privatització" que està fent aquest organisme, amb la subcontractació d'alguns dels seus serveis.

  Els sindicats demanen un acord que permeti "garantir la gestió i execució directa del verd públic de la ciutat", i també l'increment dels salaris dels treballadors segons l'IPC, establir la jubilació parcial del personal de major edat i aplicar la llei de prevenció de riscos laborals.

  Els treballadors de Parcs i Jardins tenen previst fer demà una manifestació a la plaça Sant Jaume, davant de l'Ajuntament, per protestar per la seva situació. La concentració, que es farà coincidint amb el Ple municipal, comportarà una aturada de tres hores per part dels treballadors.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies