Europa press

Logo ep

    Mor l'expresident de la Cambra de Comerç de Girona Josep Maria Ginés

    18:3517.01.2007



    BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

    L'expresident de la Cambra de Comerç de Girona Josep Maria Ginés i Pou va morir ahir als 89 anys després d'una llarga malaltia. Ginés va ser president de la corporació empresarial de Girona durant 23 anys (1977-1991) i en l'àmbit empresarial és conegut per haver encapçalat l'empresa Industrial Ginés SA (IGSA) distribuïdora de materials elèctrics i de calefacció.

    Ginés es va incorporar al consell executiu de la Cambra de Comerç de Girona el 1968, poc després va ser nomenat president de la comissió d'expansió i el 1976 va ocupar el càrrec de vicepresident, fins que el 1977 va arribar a la presidència de la Cambra gironina, càrrec que no deixaria fins al 1991, segons ha informat avui el 'Diari de Girona'.

    Durant els seus anys de president, Ginés va col·laborar amb el Certamen Agrícola i Comercial de Girona, amb l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica, amb el Col·legi Universitari de Girona, amb la UNED i amb el Polígon Industrial de Celrà, entre d'altres iniciatives econòmiques a Girona.

    Ginés també va ser president de la Comissió de Comerç Interior del Consell de Cambres de Catalunya (1979-1991), president de la Patronal de l'Escola Politècnica Superior (1991-1996) i president de la Comissió Universitat-Empresa del Consell Econòmic de la Universitat de Girona (1992-1996).

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies