Europa press

Logo ep

    El Tribunal Suprem anul·la el trasllat a Barcelona de la CMT

    20:0721.11.2006



    MADRID, 21 (EUROPA PRESS)

    El Ple de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem ha anul·lat avui el trasllat de la seu de la Comissió Nacional del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) de Madrid a Barcelona, deprés d'estimar els recursos presentats per la Comunitat de Madrid i un grup de treballadors, perquè considera insuficients alguns dels informes emesos en el procediment d'elaboració del Reial decret de 30 de desembre que va acordar el canvi de seu, ha informat aquesta tarda l'alt tribunal.

    El Ple de la sala tercera, que ha deliberat sobre l'assumpte durant tot el dia d'avui, ha decidit anul·lar el Reial decret 2397/2004 de 30 de desembre pel qual es va canviar la seu de l'esmentada Comissió Nacional. La sentència es farà pública en els pròxims dies, i també els vots particulars anunciats per alguns dels magistrats que componen la Sala.

    La Comunitat de Madrid va recórrer el 23 de març del 2005 contra el trasllat, perquè considerava que aquesta decisió del Govern espanyol estava "basada en simples motivacions polítiques d'oportunitat o conveniència". La Comunitat va sol·licitar, com a mesura cautelar, que va ser rebutjada pel Suprem, la paralització del trasllat fins que l'alt tribunal resolgués els recursos. El canvi de seu a Barcelona es va fer fa aproximadament un any.

    Per la seva banda, els treballadors de la CMT van recórrer contra la decisió del Govern en entendre que infringia la llei general de telecomunicacions.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies