Europa press

Logo ep

    PTV-Clowns estrena el muntatge "Invisible", una revisió del mite d'Orfeu per a tots els públics

    18:0410.10.2006

    VALÈNCIA, 10 (EUROPA PRESS)

    La veterana companyia valenciana de teatre PTV-Clowns estrenarà demà al TAMA d'Aldaia el seu nou muntatge, "Invisible", una obra original d'Eduardo Zamanillo en què es realitza una revisió per a tots els públics del mite d'Orfeu. Música, mitologia, somnis i invisibilitat són alguns dels principals ingredients d'este divertit muntatge en la coproducció del qual ha participat la Fundació VEO, segons han informat hui fonts de l'agrupació.

    Després de prop de 300 representacions arreu d'Espanya del seu anterior espectacle, "Animalico", que va ser premiat amb el Max al Millor Muntatge Infantil, els pallassos Hula, Maravillosa i Piojo presenten les seues noves aventures. En esta ocasió, acompanyats per Orfeu, qui aporta el toc líric, han explicat les mateixes fonts.

    Amb "Invisible", PTV.-Clowns posa sobre l'escenari una nova entrega de les aventures dels pallassos Hula, Maravillosa y Piojo, que en esta ocasió s'enfronten al món oníric i invisible per a acabar coneixent el mític Orfeu, segons la mitologia grega el creador de la música.

    La invisibilitat és un altre dels elements fonamentals en el muntatge, tal com indica el seu títol. La presència de diverses figures sense cara escenifica esta característica, que també està present en els ulls de Piojo, qui per moments no és capaç de vore Maravillosa. Segons Eduardo Zamanillo, que encarna al pallasso, "hi ha una espècie de lluita entre la realitat i la ficció".

    El dramaturg i actor ha afegit que "he volgut abordar esta qüestió per a plantejar què té de ficció, o en este cas d'invisibilitat, la realitat que ens envolta".

    El resultat és una història en què els xiquets poden "conéixer els orígens de la música a través de diferents versions, acostar-se a un personatge mitològic, resoldre enigmes i per descomptat, passar una estona molt divertida amb estos pallassos, que ja són gairebé de la família", han assegurat estes fonts.

    Després de l'estrena a Aldaia, on la companyia assaja de manera permanent, "Invisible" tindrà la seua estrena nacional a Puertollano, a la Fira de Castella-la Manxa, el pròxim 24 de novembre. Serà el punt de partida del llarg periple que els portarà per tota la geografia espanyola.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies