Europa press

Logo ep

  La premsa alemanya adverteix que Endesa serà una "prova de nervis" per a E.ON

  12:4728.09.2006

  BERLÍN, 28 (De la corresponsal d'EUROPA PRESS, Rosa Aranda)

  La premsa alemanya ha fet avui una anàlisi sobre la situació en la qual es troben les negociacions sobre l'opa de l'alemanya E.ON sobre Endesa, en què al·ludeix a la "prova de nervis" per la qual haurà de passar l'elèctrica alemanya per tenir èxit en l'oferta i als dubtes dels analistes davant de la pujada de l'oferta del consorci alemany.

  El diari financer 'Handelsblatt' titula la seva informació així: 'Endesa es convertirà en una prova per als nervis d'E.ON'. En aquesta notícia, el rotatiu mostra els dubtes dels analistes respecte a la nova oferta d'E.ON.

  Els experts es pregunten si amb la millora de l'oferta E.ON aconseguirà desfer-se dels seus competidors, ja que ara els experts consideren que Endesa ja no és tan llaminera, perquè la decisió d'E.ON s'ha pres molt de pressa i que l'opa sortirà molt cara, ha explicat 'Handelsblatt'.

  El berlinès 'Tagespiegel', per part seva, destaca també l'escepticisme dels analistes, i es pregunta si l'oferta millorada servirà realment per fer-se amb Endesa.

  'Sueddeutsche Zeitung' es mostra avui molt dur amb el Govern espanyol i titula la seva editorial 'Fusions justes'. Hi indica que la lluita per Endesa és una "prova de foc" per a la Unió Europea i considera que la suma que ofereix E.ON "fa vertigen", i que la lluita per Endesa també afectarà els treballadors alemanys.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies