Europa press

Logo ep

    El Grup Moll de premsa adquireix el diari Regió 7 i nomena nou director i nou consell

    16:1605.07.2006



    MANRESA (BARCELONA), 4 (EUROPA PRESS)

    El grup Editorial Premsa Ibèrica, pertanyent a la família Moll, ha comprat el 96 per 100 de l'empresa Edicions Intercomarcals, SA, editora del diari en llengua catalana Regió 7, que té diverses edicions comarcals a la Catalunya Central. L'empresa té el seu principal actiu en una impremta recent estrenada al polígon industrial de Manresa, una de les més grans de Catalunya.

    Amb motiu d'aquesta adquisició, els nous propietari ha volgut mantenir l'equip directiu anterior, i la línia de Regió 7 destacant la seva "pluralitat, independència, catalanitat i implicació en el territori", com assenyala la nova empresa. Amb aquesta compra, el Grup Premsa Ibèrica incorpora un nou diari comarcal català, estenent així la seva presència en el territori d'aquesta comunitat, on ja gestiona Diari de Girona, així com publicacions no diàries.

    Edicions Intercomarcals, que va sorgir d'empresaris de la comarca del Bages, en el seu nucli inicial, l'any passat va facturar 6,9 milions d'euros, amb un increment del 4 per 100, amb un benefici net de 121.000 euros. La nova propietat ha fet canvis en el consell d'administració, i així el fins ara director general de l'empresa, Gonçal Mazcuñán, n'ha estat nomenat president executiu, i s'ha nomenat director del diari a Marc Marcè Capsaponsa, de 43 anys, que ocupava el càrrec de sotsdirector. Marcè és periodista i va ampliar estudis a la Universitat de UCLA (Califòrnia).

    El Grup Editorial Premsa Ibèrica ha incorporat al consell d'administració tres homes de confiança del grup, Aitor Moll, Llorenç Galiana i Ferran Belda.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies