Europa press

Logo ep

    Socialistes en Positiu admet que suposa un "risc" presentar Montilla com a candidat perquè és "xarnego"

    13:2427.06.2006

    MADRID, 27 (EUROPA PRESS)

    El corrent crític dins del PSC Socialistes en Positiu ha reconegut avui que suposa un "risc" presentar José Montilla com a president perquè és "xarnego" (immigrant d'una regió espanyola de parla no catalana) i perquè el seu projecte "per primera vegada representarà una cosa diferent del que era la burgesia catalanista de tota la vida".

    Així ha parlat el membre de Socialistes en Positiu Ramon Marcos en declaracions a Onda Cero recollides per Europa Press, en què ha dit que aquesta corrent assumeix "amb esperança" la candidatura de Montilla per la possibilitat que pugui representar "un canvi de projecte polític" i aposti pels votants que donen suport a Catalunya al PSOE en les generals i no només pels catalanistes. Tot i això, ha admès que també veuen la seva candidatura amb "escepticisme".

    Aquesta corrent, segons Marcos, es va formar per criticar el "costat negatiu" que, segons els seus militants, té el PSC i que té a veure amb la "càrrega identitària" d'aquesta formació els últims anys. "El positiu és el socialisme, la llibertat, la igualtat, el preocupar-te per les persones i el que és negatiu és preocupar-te per les identitats, el monolingüisme, per la nació exclusivament".

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies