Europa press

Logo ep

    Esbroncades i 'cassolada' contra Rajoy al Mercat de Collblanc de L'Hospitalet de Llobregat

    12:4010.06.2006



    L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONÈS), 10 (EUROPA PRESS)

    El Mercat de Collblanc de L'Hospitalet de Llobregat ha rebut aquest matí el president del PP, Mariano Rajoy, amb crits, esbroncades i una estrepitosa 'cassolada'. Rajoy, que ha entrat al mercat per la porta del darrere, no ha pogut acabar la seva visita i s'ha vist obligat a sortir per un lateral.

    Els crits han començat tan bon punt Rajoy ha sortit del cotxe, quan un grup de persones li han proferit insults com 'Fora, fastigós', 'Desgraciat', 'Fora d'aquí perquè vas contra Catalunya' i 'Vés-te'n, feixista', mentre que partidaris de Rajoy intentaven defensar-lo.

    Quan ha entrat al mercat, Rajoy ha donat la mà a venedores de carnisseries, però les esbroncades han anat en augment quan ha arribat a la zona de les peixateries, on ha començat una gran 'cassolada' i consignes com 'La que estàs muntant' o 'Ve aquí per fer el paperot'.

    Al Mercat també hi ha hagut persones que han mostrat la seva adhesió a Rajoy amb consignes com 'A Catalunya t'hi volem' i fins i tot s'han format petites disputes entre els partidaris de Rajoy i els seus detractors.

    Durant la disputa, els partidaris de Rajoy sostenien que 'Cal tenir educació' i 'Tens les urnes per votar', mentre que els seus detractors deien que 'L'educació la tingui primer ell'.

    El president popular, davant aquesta 'cassolada', s'ha vist obligat a abandonar el mercat per una porta lateral i ha continuat rebent esbroncades i insults fins que va tornar a ficar-se al cotxe.

    Per la seva banda, el president del PP català, Josep Piqué, s'ha vist embolicat en una trifulga quan ha intentat entrar a una botiga, però no li ho han permès, segons ha explicat un testimoni. Piqué ha dit que "venia a posar pau" i una veïna li ha contestat "vagi-se'n a Madrid a posar pau".

    El barri de Collblanc viu aquests dies la seva festa major i es dóna la circumstància que a pocs metres del Mercat hi havia casetes de PSC i ICV demanant el 'sí' a l'Estatut.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies