Europa press

Logo ep

    Joan Ignasi Grau, nou director gerent del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat

    21:1603.05.2006



    BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS)

    El consell d'administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) ha nomenat avui Joan Ignasi Graun com a nou director gerent de l'organisme adscrit a la Generalitat, en substitució de Jordi Bosch.

    El nou conseller d'Universitats, Investigació i Societat de la Informació de la Generalitat, Manel Balcells, completa amb aquest nomenament "el dibuix del nou equip directiu en l'àmbit del sector de les telecomunicacions", després que ahir el Consell Executiu del Govern català nomenés Jordi Marín com a nou secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, en substitució d'Oriol Ferran.

    Grau, és informàtic de formació i ha fet diversos cursos d'especialització en escoles de negoci com ara Sloan BS i MIT. La seva carrera professional ha transcorregut en la companyia nord-americana General Electric, ocupant diversos càrrecs a nivell internacional com ara la direcció europea de manteniment de sistemes i millores de processos, o en les àrees financera, de producció, de compres, de recursos humans i de direcció de projectes.

    El 2004 es va incorporar al CTTI com a director de l'àrea d'assessoria estratègica i el juny de 2005 va passar a ocupar el càrrec de director d'àrees operatives.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies