Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  El Grup RBA compra l'editorial Gredos, especialitzada en clàssics

  18:2724.03.2006  BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

  El grup editorial RBA ha comprat la totalitat del capital de l'editorial Gredos, especialitzada en la traducció de clàssics grecs i llatins, segons ha informat avui RBA. La companyia, líder en el sector dels col·leccionables i les revistes, reforça d'aquesta manera el seu negoci de venda de llibres.

  La col·laboració entre RBA i Gredos es va iniciar l'any 2000, quan les dues empreses van coeditar la Biblioteca Bàsica Gredos, una col·lecció que reunia en 150 volums les obres mestres de les literatures grega i llatina. D'aquesta col·lecció van arribar a vendre's més d'1,5 milions d'exemplars.

  Els responsables de Gredos han expressat avui la seva "satisfacció" pel "ferm compromís" de RBA de "mantenir l'esperit fundacional de l'editorial", el seu "respecte per la qualitat" dels textos i pels materials d'impressió i el seu "afany" per ampliar "la que fins avui constitueix la més extensa col·lecció de literatura clàssica del món occidental".

  Segons els directius d'aquesta editorial, el "compromís" de RBA "ha estat decisiu" a l'hora d'inclinar-se per l'oferta d'aquest Grup, fins i tot "per damunt dels factors econòmics".

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies