Europa press

Logo ep

    Cent trenta músics es reuneixen a Salou en un encontre de joves orquestres catalanes

    11:3628.12.2005



    BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

    Cent trenta joves músics d'entre 14 i 24 anys es reuneixen fins al 8 de gener a Salou (Tarragonès) en els encontres de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i de l'Orquestra de les Escoles de Música de Catalunya (OEMUC).

    L'objectiu de les estades és oferir als joves que prenen part d'una fundació d'alt nivell una educació complementària, la qual reben en les escoles de música i conservatoris on estudien, i que els hi permet anar introduint-se en el món orquestral i preparar-se per accedir a l'àmbit professional.

    En aquesta ocasió, la JONC tindrà com a director convidat a Salvador Mas, i l'OEMUC -que acabarà el seu 'stage' el 4 de gener- a Manel Valdivieso.

    Durant els encontes, els joves músics combinaran les classes i els assajos amb altres activitats formatives i culturals. Entre els professors que impartiran classes hi figuren el violinista Paolo Morena, el contrabaix Carlos Méndez, el flautista Peter Lloyd o l'assistent de direcció Xavier Pagès.

    Els encontres es clausuraran amb concerts en les poblacions de Salou, Terrassa i l'Auditori de Barcelona -en el cas de la JONC- i a Salou i Barcelona -en el cas de l'OEMUC-.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies