Europa press

Logo ep

    Dyango, Gerard Quintana i Dagoll Dagom, Premis ARC 2005

    22:5421.06.2005



    BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

    El cantant barceloní Dyango, Gerard Quintana i la companyia Dagoll Dagom són alguns dels guardonats dels Premis ARC 2005, un premi que ha entregat aquesta nit a Barcelona l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC).

    L'associació ha premiat Dyango per la seva trajectòria artística i el promotor Guillermo Poquet ha rebut el premi a la dedicació professional.

    En l'apartat d'Orquestres, el premi ha recaigut en Santi Arisa i la Tribu; Hotel Cochambre ha rebut el guardó en la categoria de Conjunts de Ball; Joan Vinyals en l'apartat de Pop-rock; Gerard Quintana ha rebut el premi ARC a la Cançó d'Autor i Quico el Célio, el Nou i el Mut de Ferreries han rebut el premi en l'apartat Músiques del Món.

    Els premis ARC també han reconegut Jordi Bonell + Dani Pérez en la categoria de Jazz, Fusió i Noves Tendències; la companyia Dagoll Dagom, en l'apartat d'Arts Escèniques, i Godoy, en la secció d'Humor, Varietats i Music Hall.

    En la categoria d'Espectacles per a Públic Familiar la guanyadora ha estat Noè Rivas i en la d'Espectacles de Carrer Charanga los Labradores. Finalment, el premi a la Millor Tasca Discogràfica de l'any ha recaigut en Picap, que competia amb El Ventilador, Discmedi i FAM.

    L'acte de lliurament dels premis ARC 2005 s'ha celebrat a la sala L'Espai de Barcelona, en un acte presentat per Roger Pera i Lucrecia, coincidint amb el Dia Internacional de la Música.

    L'ARC, creada el 1976, és un col·lectiu que reuneix professionals dedicats a gestionar i organitzar actes del món de l'espectacle i té aproximadament un centenar d'associats.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies