Europa press

Logo ep

    Norbert Miracle i Pere Oliva, nous rector i vicerector del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

    11:4202.06.2005

    BARCELONA, 2 (EUROPA PRESS)

    Els arquebisbes responsables del Seminari Major Interdiocesà han nomenat els preveres Norbert Miracle Figuerola i Pere Oliva March nous rectors i vicerectors, respectivament, per als pròxims tres anys, i substitueixen així Jordi Orobitg Huguet i Jordi Figueras Jové.

    El Seminari Major Interdiocesà agrupa els seminaristes de les diòcesis de Girona, Solsona, Tarragona, Urgell i Vic. D'altra banda, continuen col·laborant amb el seminari Joan-Enric Vives (com a arquebisbe delegat), Jordi Font (rector del seminari de Girona com a responsable d'estudis) i Jesús Renau (com a director espiritual).

    Norbert Miracle (Torredembarra, 1962) va ser ordenat prevere el 1996. És llicenciat en geografia i història per la Universitat de Barcelona (UB) i és llicenciat en teologia fonamental per la Pontíficia Universitat Gregoriana de Roma. Ha estat vicari de Sant Joan de Reus i de Sant Fructós de Tarragona. Actualment és arxipreste del Tarragonès Llevant, delegat diocesà d'ensenyament i secretari de l'Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructós de Tarragona.

    Per part seva, Pere Oliva (Igualada, 1961) va ser ordenat prevere el 1991. És llicenciat en geografia i història per la Universitat de Barcelona (UB) i llicenciat en estudis eclesiàstics per la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha estat vicari de Ripoll, rector de Campdevànol i de Torelló, i arxipreste del Ter-Collsacabra. Actualment és rector del seminari diocesà de Vic i delegat de Pastoral Vocacional.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies