Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Cent empreses catalanes participen a la fira de tecnologia mèdica més important del sector

  12:1117.11.2010  BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

  Al voltant d'un centenar d'empreses catalanes participen des d'aquest dimecres fins divendres a la Fira Mèdica de Düsseldorf (Alemanya), el fòrum mundial més important de tecnologia mèdica del món.

  Liderada per la fundació BioRegió de Catalunya (BioCat), la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària (Fenin), ACC1O i la Cambra de Comerç de Barcelona, la delegació catalana està representada per companyies fabricants i proveïdors com Antonio Matachana, Biosystems, Grífols International, Biokit, Neosurgery i Telstar.

  També per centres tecnològics com Ascamm i Leitat, i institucions com l'Instituut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell), entre d'altres.

  Segons dades de Fenin, les empreses catalanes de tecnologia mèdica facturen més de 3.700 milions d'euros a l'any, el 50% de la facturació del sector a tot l'Estat. El 3% d'aquesta facturació s'inverteix en R+D+I.

  Catalunya té el 38% de les companyies del sector instal·lades a Espanya, 270 empreses que tenen 15.000 llocs de treball, el 90% dels quals es concentren a l'àrea de Barcelona.[FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies