Europa press

Logo ep

    L'estrella Michelin Daniel Franco oferirà dimarts un menú de degustació al restaurant Komori

    10:2013.05.2013

    VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)

    Daniel Franco, xef del restaurant japonés Abama Kabuki, que fa poc ha obtingut la seua primera estrella Michelin, oferirà un menú de degustació al restaurant Komori de València este dimarts a la nit, segons ha informat en un comunicat l'establiment valencià ubicat a l'hotel The Westin.

    Franco va aconseguir l'any passat el seu primera estrella Michelin per a Abama Kabuki en valorar-se la qualitat, creativitat i l'equilibri entre la cuina japonesa i local en la seua carta. Abama Kabuki, pertanyent al grup Kabuki del xef espanyol Ricardo Sanz, està dirigit a Tenerife per Daniel Franco.

    El grup Kabuki té altres dos restaurants a Madrid, Kabuki i Kabuki Wellington, tots dos guardonats amb una estrella Sacsó cadascun. Per part seua, Komori, nascut de la unió entre el grup Kabuki i La Principal, s'ha convertit en menys d'un any en el millor restaurant japonès de València.

    Daniel Franco oferirà un menú que inclourà els clàssics de Kabuki, al costat de plats emblemàtics del tenerifenc Abama Kabuki com són llobarro en tataki amb mostassa japonesa i pasta de misho, verat fumada en sashimi, albergínia fregida amb salsa de misho, escalunya, sèsam i germinats, usuzukuri de carrabiner, ramen de secret i una selecció de sushi del xef. La beguda anirà a càrrec del restaurant Komori.

    El restaurant Komori (www.restaurantekomori.com) va tirar caminar el mes d'octubre passat a l'hotel The Westin València amb el concepte desenvolupat pel xef Ricardo Sanz, conegut com a 'Cuina Kabuki', on la gastronomia japonesa i la mediterrània es donen la mà en un estil culinari únic. [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies