Europa press

Logo ep

    L'incendi de Santa Cristina d'Aro evoluciona favorablement i sense flames

    15:0510.03.2012

    BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

    L'incendi que afecta a Santa Cristina d'Aro i Llagostera evoluciona favorablement, ja que a les 14.30 hores es manté sense zones en flames en tot el perímetre i encara no ha començat el vent de tramuntana, han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

    Quaranta dotacions dels Bombers treballen en l'extinció per estabilitzar el perímetre amb el suport de 15 unitats dels Grups de Defensa Forestal (ADF) de la zona, mentre que els mitjans aeris estan en parada tècnica i reprendran l'activitat a partir de les 16 hores.

    Pel que fa a les persones desallotjades, els veïns de Salionç també han pogut tornar a les seves cases, com ja havien pogut fer-ho els habitants de Cala Giverola.

    No obstant això, es manté el desallotjament preventiu de la urbanització de Fontbona i el nucli de Sant Grau, però es preveu que en les pròximes hores es pugui aixecar aquesta restricció.

    Segons les dades provisionals, el foc hauria cremat unes 500 hectàrees pertanyents als termes municipals de Santa Cristina d'Aro i Llagostera.

    A més, el Servei Català de Trànsit ha restablert la circulació a la carretera GI-682 i manté tallada la circulació a la carretera de Sant Grau --GI-6821--.

    D'altra banda, a les 13.12 hores, els Bombers han donat per controlat l'incendi d'Alt Urgell a Calbinyà --a Valls de Valira-- i hi continuen treballant una vintena de dotacions terrestres.

    A les 18 hores, una comissió de seguiment es reunirà per avaluar la situació.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies