Europa press

Logo ep

    Samaranch.- Laporta: "És una pèrdua per l'estima mútua que ens teníem"

    16:1021.04.2010

    BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

    El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha expressat avui el seu condol a la família del desaparegut Joan Antoni Samaranch, així com a "tota la família olímpica" i de l'esport, i ha assegurat que la mort del president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI) és una "pèrdua" personal per l'"estima mútua" que es tenien.

    "A títol personal és una gran pèrdua per l'estima mútua que ens teníem. Vull estendre el condol a la seva família, a la família olímpica i del món de l'esport. És una gran pèrdua que lamentem profundament", ha expressat el president blaugrana als mitjans oficials del club.

    Nouvingut de Milà, ha volgut sumar-se al dol del FC Barcelona, que lluirà les seves banderes a mitja asta i guardarà un minut de silenci en el seu honor abans del pròxim partit contra el Xerez. "En nom del FC Barcelona lamento profundament la mort de Joan Antoni Samaranch, personatge universal del món de l'esport amb una obra molt extensa com a president del COI", ha manifestat.

    "Els catalans sempre el recordarem com el màxim propulsor de les Olimpíades que es van celebrar a Barcelona, el 1992, i de la Barcelona olímpica", ha apuntat el màxim dirigent blaugrana sobre Samaranch, soci de l'entitat des dels seus 29 anys i que va col·laborar en el manteniment de la memòria col·lectiva del barcelonisme llegant obres i col·leccions al Museu del club.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies