Europa press

Logo ep

    Dues periodistes catalanes creen Gadwoman.com, la primera revista femenina en línia de tecnologia

    14:3808.03.2012

    BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

    Dues periodistes catalanes especialitzades en tecnologia han creat Gadwoman.com, la primera revista femenina en línia que ofereix notícies i articles sobre tecnologia amb un enfocament pràctic i útil per a les dones, segons han informat en un comunicat.

    Gadwoman ofereix informació de les novetats sobre mòbils, xarxes socials, tabletes, portàtils, llibres electrònics, videojocs, aplicacions i programes, entre d'altres temes, i es presenta com una eina amb la qual ajudar en el desenvolupament i millora professional.

    La cofundadora de Gadwoman, Toñi Herrero, ha assenyalat: "És un mite que la tecnologia no interessi a les dones", i afegeix que els importa quan la informació es presenta de manera clara i directa i facilita les tasques personals i professionals durant el dia a dia.

    La segona periodista creadora de la revista, Carmen Jané, ha afirmat que Gadwoman es dirigeix a les dones que valoren el disseny com una cosa que mostra la utilitat i l'eficàcia del producte, i ha apuntat que "l'objectiu és que realment trobin la tecnologia que els interessa i que els fa ser més competitives en la seva vida professional".

    Les seccions de la revista en línia s'organitzen en diferents àrees: amb tu, a casa, a la feina, amb els nens, oci, de viatge i lleure, i a més el web té un consultori per a les usuàries i un 'provador' on poden llegir opinions sobre productes i serveis.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies