Europa press

Logo ep

    La Caixa formalitza la compra de Bankpime i n'absorbeix les oficines

    13:4901.12.2011

    BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)

    La Caixa ha formalitzat aquest dijous la compra del negoci bancari i de gestió de fons de Bankpime, que ha plasmat als carrers amb el canvi de retolació de les 19 oficines del banc, ha informat a Europa Press l'entitat presidida per Isidre Fainé.

    Així, CaixaBank incorpora un volum de negoci de 1.200 milions --el 0,27% del seu total-- "amb una bona situació de liquiditat, bon marge d'interessos i un reduït impacte en la solvència".

    Aquesta xifra es reparteix en 436 milions de dipòsits de clients de Bankpime --aproximadament 30.000--, 400 de la gestora de fons i 363 milions de la cartera d'inversió creditícia.

    CaixaBank també absorbeix els 100 treballadors de les sucursals de Bankpime, situades a Catalunya (10), Madrid (3), València, Castelló, Alacant, Saragossa, Logronyo i Palma de Mallorca.

    CaixaBank va anunciar a final del setembre un acord amb Bankpime per adquirir la totalitat del seu negoci bancari i de gestió de fons per 16 milions d'euros amb efectes econòmics a 1 de setembre, tot i que la firma definitiva no s'ha efectuat fins a aquest dijous, després dels tràmits i autoritzacions reguladores pertinents.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies