Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Neix Marketplace, un punt de trobada entre empreses, administracions i voluntariat

  17:4212.07.2011

  BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

  La Federació Catalana de Voluntariat Social, amb el suport de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat, ha constituït aquest dimarts el Consell Assessor de Marketplace, un punt de trobada entre empreses, administracions públiques, agents educatius i organitzacions de voluntariat.

  Segons un comunicat, la iniciativa desitja promoure la col·laboració entre el món empresarial i el sector del voluntariat afavorint la posada en marxa de projectes conjunts entre empreses i entitats i creant un espai idoni per generar una xarxa de contactes que permeti posar en marxa nous projectes de col·laboració.

  Marketplace, que es farà l'11 de novembre tindrà dos grans espais: una fira on s'exposaran projectes de col·laboració entre empreses i entitats, i un espai d'intercanvi i 'networking', on es realitzaran rondes de contactes i on es podrà parlar sobre futures col·laboracions.

  El Consell té la funció d'assessorar en la planificació, la conceptualització, l'avaluació i les grans línies organitzatives del Marketplace, plataforma en la qual també participen l'Obra Social de La Caixa i el Consell de Cambres.

  El Marketplace s'emmarca al II Congrés Europeu de Voluntariat, que organitzarà la Conselleria els dies 9, 10 i 11 de novembre, i que tindrà com tema principal la societat de cooperació.[FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies