Europa press

Logo ep

    Mor Enrique Sierra, guitarrista de Radio Futura

    10:4718.02.2012

    MADRID, 18 (EUROPA PRESS)

    Enrique Sierra, guitarrista de Radio Futura, ha mort aquest divendres a Madrid als 55 anys, segons han confirmat a RTVE fonts pròximes a la família.

    El músic va formar la banda el 1978 amb els germans Luis i Santiago Auserón, i va compondre amb aquest l'emblemàtica cançó 'Escuela de calor'.

    'La negra flor', 'La estatua del jardín botánico' o 'Anabel Lee' també formen part de la seva història com a músic.

    La capella ardent del músic ha quedat instal·lada al tanatori de la M-30 de Madrid i està previst que el seu cos sigui incinerat aquesta tarda en el crematori de l'Almudena.

    Sierra va iniciar la seva carrera musical en el grup Kaka de Luxe, on va coincidir amb Olvido Gara (Alaska), Carlos Berlanga, Manolo Campoamor, Fernando Márquez i Nacho Canut.

    Després va formar part de Radio Futura i després de la dissolució de la banda va publicar el primer disc en solitari ('Mentiras') el 1995. Des d'aleshores la seva figura s'ha associat a altres bandes com Enrique Sierra y los Ventiladores o Klub (formada entre d'altres per Luis Auserón).

    El 2002 i el 2004 va guanyar sengles Grammy Llatins per la seva tasca d'enginyer de so en els discos de Rosario Flores 'Muchas Flores' i 'Mil Colores', respectivament.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies