Europa press

Logo ep

    La pel·lícula 'Catalunya über alles!' s'alça amb tres premis

    18:0702.04.2011

    BARCELONA, 2 (EUROPA PRESS)

    La pel·lícula 'Catalunya über alles!', dirigida per Ramón Térmens, que retrata la visió de la immigració a la Catalunya interior, ha obtingut el Premi Especial del Jurat, el del Jurat Jove i la Menció Especial per a Babou Cham, al XIV Festival de Cinema de Màlaga.

    En un comunicat, Térmens ha reconegut que està "encantat de la vida amb aquest reconeixement", i que li fa especial il·lusió que el premi del jurat i el del públic hagin coincidit.

    A més, ha explicat que toca temes universals i que "la calorosa acollida en la passada oficial de Màlaga demostra que arriba al públic", tot i que alguns mitjans van publicar que el llargmetratge havia estat rebut amb xiulets el dia de la seva presentació.

    La pel·lícula, que s'estrenarà al juny, està protagonitzada per Joel Joan, Jordi Dauder, Gonzalo Cunill, Babou Cham, Vicky Penya i Belén Fabra i se centra en tres personatges --un immigrant en atur, un expresidiari i un empresari d'èxit-- a través dels quals es posa de manifest el repte dels nouvinguts, el nivell de tolerància dels ciutadans catalans i l'amenaça dels extremismes demagògics.

    'Catalunya über alles!' pren el seu nom d'una expressió alemanya que significa 'Per sobre de tot' que formava part de l'himne alemany en l'època del Tercer Reich.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies