Europa press

Logo ep

    Francesc Bodí i Maria Dolors Pellicer guanyen el Premi de la Crítica de l'IIFV

    14:3829.04.2010

    VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)

    Francesc Bodí amb 'El soroll de la resta' i Maria Dolors Pellicer amb 'La selva en vers' han estat els guardonats en les modalitats de narrativa i narrativa infantil, respectivament, dels X Premis de la Crítica que lliurament l'Institut Interuniversitari de Filologia (IIFV), ha informat hui Edicions Bromera.

    Estos guardons, de caràcter honorífic i biennal, reconeixen obres publicades durant els dos anys anteriors a la lliura que destaquen especialment per la seua "qualitat i per a contribuir a la recuperació de la llengua". El lliurament dels premis tindrà lloc dilluns que ve, 3 de maig, al saló de Graus del Centre de Postgrau de la Universitat Jaume I de Castellón.

    'El soroll de la resta', títol publicat en la col·lecció 'L'Eclèctica' i guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la, s'endinsa en els desitjos insatisfets de Bataller, un publicista que, després de patir el tercer infart, es replanteja tota la seua existència.

    Per la seua banda, 'La selva en vers' és un poemari a la manera d'un bestiari ordenat alfabèticament en què diferents animals es convertixen en els protagonistes, acostant este gènere als xiquets d'una manera lúdica i senzilla però alhora cuidada.

    Els dos autors visitaran el diumenge 2 de maig la Fira del Llibre de València per a signar les obres premiades en les casetes 6, 7, 8 i 9 de la llibreria Xúquer. A més, l'autora de la Safor oferirà una singular presentació-animació lectora de 'La selva en vers' a càrrec també de l'il·lustrador de l'obra, Paco Giménez, i amb l'actuació del grup de folk Trescant.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies