Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Cursos


media140 ha creat cursos especialitzats (per a negocis, causes i professionals) que proporcionaran als alumnes una base sòlida per a identificar noves oportunitats de negoci mitjançant l’ús de les tecnologies digitals i socials.
DESEMBRE

Creació de comunitats de valor

Dilluns 3, 10 i 17 de desembre

Aprendre a identificar la vostra comunitat i a crear una relació de compromís i de complicitat amb els membres que la integren. Connectar, conversar, compartir, col·laborar i innovar són els pilars de l’èxit, segons Ann Holman. Aprendreu, doncs,a utilitzar les tecnologies socials i digitals per a comunicar-vos amb la comunitat, a saber escoltar-la, a conèixer-ne les necessitats, a reflexionar amb els vostres companys i a poder oferir solucions creatives, generant un veritable valor.


Dilluns 3 de desembre

Els fonaments de la comunicació i la comunitat

Identificar i contactar la vostra comunitat per poder-li oferir els vostres serveis professionals sembla una tasca difícil i feixuga que demana moltes hores i esforç. Però trobar els individus amb qui compartiu interessos i inquietuds i arribar a comunicar-vos-hi és més fàcil que mai. En veurem el com i el perquè i ens familiaritzarem amb algunes eines.

Apunta-t'hi | Més informació

Dilluns 10 de desembre

Disseny i creació d’una comunitat de valor

Una comunitat rica és sovint plural i diversa, però també estable i compromesa. Cal saber la manera de crear vincles intensos amb els individus que en formen part, i quines regles de joc cal seguir per a enfortir la connexió i assolir un intercanvi enriquidor.

Apunta-t'hi | Més informació

Dilluns 17 de desembre

La comunitat gesta una idea: innovació

Tenint en compte els objectius de cada individu i fixant-nos en grans propòsits col·lectius, una vegada apreses les tècniques i les eines de comunicació i de col·laboració disponibles, podreu compartir informació i coneixement, engendrar la innovació veritable i crear noves possibilitats d’enriquiment per a vosaltres i per a la comunitat.

Apunta-t'hi | Més informació