Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Audiovisuals

VilaWeb

Audiovisuals


 • VilaWeb va llançar la primera televisió IP del país, el 2006. Des d’aleshores ha produït vídeo i televisió tant per a plataformes digitals com per a empreses (vídeos corporatius) o canals televisius.

  VilaWeb Labs és equipada amb tots els mitjans necessaris per a fer vídeos, disposa d'equips que es poden desplaçar per a gravar, editar, fer realitzacions en directe i emetre des de qualsevol lloc, i té també un plató propi a la redacció de Barcelona.

  Amb aquests mitjans podem pensar, crear i difondre material audiovisual propi o en coproducció amb empreses, com el documental ‘Una llengua que camina’ fet amb Televisió de Catalunya. També podem fer servir tots els nostres recursos i coneixements per a fer produccions per a tercers, com les presentacions corporatives del programa ACC1Ó, la difusió universitària del programa ‘Passió pel coneixement’ de la Universitat Politècnica de Catalunya i l'enregistrament d’esdeveniments per a l’Ateneu Barcelonès, la Fundació Caixa Catalunya i la Fundació Roger Torné.

  VilaWeb també pot fer la realització i difusió televisiva d'actes en directe. Podem encarregar-nos de tot el que calgui (càmeres, realització, transmissió...) o simplement fer l'enviament del senyal a través d'internet.

  La retransmissió es pot fer en directe també a través de YouTube, gràcies a un acord amb la gran xarxa mundial de vídeo, i facilitar així que es pugui incorporar fàcilment a qualsevol pàgina.

  Especialistes en vídeo, en qualsevol format

  • · Presentacions corporatives.
  • · Reportatges d'esdeveniments (congressos, jornades...).
  • · Retransmissions streaming.  VilaWeb • Vídeos

      

  Client: COST
  Títol: Young Researchers Direct the Way to Innovation in the Forest-Based Sector    

  Client: ACC1Ó
  Títol: L’Empresa en xarxa: Urbiotica
  Client: Parc Astronòmic Montsec
  Títol: Parc Astronòmic Montsec. El parc de telescopis.    

  Client: Fundació Roger Torné
  Presentació de la Fundació Roger Torné
  Client: Igeotest
  Títol: Igeotest. Líders en investigació geotècnica.      

  Retransmissions

      

  Cinc hores de concert en directe des del Palau de la Música de València, amb realització i emissió del senyal.    

  Programa especial de Sant Joan, des de la plaça de Sant Jaume de Barcelona, amb l’Ajuntament de Barcelona i Òmnium Cultural.
  Retransmissió i emissió en directe de la jornada sobre Canvi Climàtic i Energia, de l’Obra Social de Caixa Catalunya.