Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Agencia Catalana de Notícies

Logo acn

    Un estudi revela que el sector de la vaca de llet podria reduir les emissions de CO2 controlant l'alimentació del bestiar

    15:2508.05.2014

    Vic (ACN).- Un estudi elaborat per la Universitat de Girona i la Fundació Agroterritori conclou que l'alimentació de les vaques és el factor que té major incidència en la petjada de carboni que genera la producció de llet. Segons l'informe, controlar l'alimentació pot ser clau per reduir les emissions de CO2, i és aquí on productors i governs tenen major capacitat d'actuació. Ignasi Ballús, autor de l'estudi que s'ha fet sobre tres explotacions lleteres de Catalunya durant un any, ha explicat que una altra de les conclusions que s'extreu del document és que "com més productiva és una explotació, menys emissions de CO2 es produeixen". Es tracta del primer estudi d'aquestes característiques que es fa a Catalunya.

    Resum

    • Última Hora

      • Societat

        • Economia

          • Política

            • Cultura

              • Comunicació

                Cercador

                Últimes notícies