Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Agencia Catalana de Notícies

Logo acn

    La revista 'Cuina' es renova per defensar la gastronomia com una part de la nostra cultura

    15:3926.08.2009

    Barcelona (ACN).- Cuiners de prestigi com ara Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Xavier Pellicer, Jordi Parra i Pep Nogué, han acompanyat als responsables de la publicació en la presentació de la nova estructura de la revista que vol potenciar l'actualitat i les últimes tendències de la gastronomia del nostre país. La nova revista es divideix en tres blocs. En el primer, 'Mercat', s'hi tractaran els productes gastronòmics, al segon, 'Fogons' es proposaran receptes dels grans xefs del país, mentre que un tercer, 'Sortim' proposarà restaurants i escapades. La nova revista surt al quiosc amb un tiratge de 55.000 exemplars i amb la voluntat de consolidar-se amb 20.000 exemplars venuts cada mes.

    Resum

    • Última Hora

      • Societat

        • Economia

          • Política

            • Cultura

              • Comunicació

                Cercador

                Últimes notícies