Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Agencia Catalana de Notícies

Logo acn

    Un estudi del Vall d'Hebron Institut i Gallina Blanca pretén demostrar que el caldo ajuda a la digestió

    19:2328.11.2011

    Barcelona (ACN).- Un estudi del Vall d'Hebron Institut de Recerca, en col·laboració amb Gallina Blanca Star, pretén demostrar que el caldo ajusta a la digestió. Els trastorns digestius funcionals afecten un 30% de la població i és la primera vegada que un estudi científic busca comprovar la relació entre la ingesta i les sensacions plaents de l'aparell digestiu. L'estudi, que finalitzarà el 2013, s'inscriu en el marc del projecte d'investigació en alimentació i salut Henufood, aprovat i finançat parcialment pel Ministeri de Ciència i Innovació, en el qual hi participen nou empreses i onze hospitals i centres d'investigació de tot l'estat espanyol.

    Resum

    • Última Hora

      • Societat

        • Economia

          • Política

            • Cultura

              • Comunicació

                Cercador

                Últimes notícies