Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Fòrums

Fòrum del Pla d´Urgell

Afegir aportació
 • PLATAFORMA SALVEM EL TERRITORI PLA D'URGELL

  30.04.2012 10:47

  ENTREVISTA A L'ALCALDE DEL POAL A LLEIDA TV

  PLATAFORMA SALVEM EL TERRITORI PLA D'URGELL us comunica que el proper dimecres dia 2 de maig, a LLEIDA TV, i dins el programa LLEIDA AL DIA, serà entrevistat l'alcalde del POAL, Sr. Rafel Panadés, en directe, sobre l'actualitat del projecte de la planta incineradora projectada al PLA D'URGELL, i sobre les actuacions previstes en un futur...

  RespondreInapropiat
 • informació

  06.03.2012 19:25

  Salut i medi

  Fira Natura a Lleida dies 9,10 i 11 de març de 2012.
  Acte inaugural aquest divendres dia 9 a les 18:00h.a càrrec de Santi Cutura, membre de la Plataforma antiincineradora del Congost de la Garriga.
  I a les 19:00h: conferència “La incineració de biomassa per a la producció elèctrica i els impactes en la salut de la població i el medi”, a càrrec de Josep Martí, doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinador del Grup de medi ambient i salut.
  El diumenge de les 12:40 a les 14:40h: projecció de “Cenizas del Cielo (José Antonio Quirós) i xerrada sobre els projectes de centrals elèctriques de biomassa al Palau d’Anglesola, Juneda i les Borges Blanques i el seu risc potencial per a la salut i el medi.
  Les activitats són gratuïtes amb l’entrada de la Fira. Les entrades són vàlides tot un dia. El divendres és gratuït, el dissabte són 3€ i el diumenge 4€.
  Per a més informació al link : www.firanatura.org

  RespondreInapropiat
 • plataforma salvem el territori pla d'urgell

  23.02.2012 17:07

  PLATAFORMA SALVEM EL TERRITORI

  Plataforma de la gent que no estem d’acord amb la ubicació de la planta incineradora de biomassa projectada al Pla d’Urgell. Defensem la nostra salut, el nostre territori i el medi ambient!
  NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT! VISITEU LA NOSTRA PÀGINA AL FACEBOOK :
  Plataforma Salvem el Territori Pla d’Urgell ( i feu un click al botó “M’AGRADA”)
  plataformasalvemelterritori@blogspot.com

  RespondreInapropiat
 • Josep Maria Sala

  01.02.2012 05:48

 • Josep Maria Sala

  01.02.2012 05:44

  Dóna la cara.

  Al Pla d'Urgell 59 persones donen la cara per la independència. Hem de ser molts més.

  RespondreInapropiat
 • Josep Maria Sala

  01.02.2012 05:39

  Dóna la cara.

  Al Pla d'Urgell 59 persones donen la cara per la independència. Hem de ser molts més.

  www.donalacara.cat

  RespondreInapropiat
 • i encara dura

  29.01.2012 17:48

  fa 4 segles

  Diálogo entre Colbert y Cardenal Mazarino.
  durante el reinado de Luís XIV de Francia, el ‘Rey Sol’

  ¡Hace cuatro siglos!, Sucedió esta conversación.

  Colbert: Para conseguir dinero, hay un momento en que engañar al contribuyente ya no es posible. Me gustaría, Señor Superintendente, que me explicara cómo es posible continuar gastando cuando ya se está endeudado hasta al cuello...
  Mazarino: Si se es un simple mortal, claro está, cuando se está cubierto de deudas, se va a parar a la prisión. ¡Pero el Estado...! ¡Cuando se habla del Estado, eso ya es distinto! No se puede mandar el Estado a prisión. Por lo tanto, el Estado puede continuar endeudándose.
  ¡Todos los Estados lo hacen!
  Colbert: ¿Ah sí? ¿Usted piensa eso? Con todo, precisamos de dinero, ¿y cómo hemos de obtenerlo si ya creamos todos los impuestos imaginables?
  Mazarino: Se crean otros.
  Colbert: Pero ya no podemos lanzar más impuestos sobre los pobres.
  Mazarino: Es cierto, eso ya no es posible.
  Colbert: Entonces, ¿sobre los ricos?
  Mazarino: Sobre los ricos tampoco. Ellos no gastarían más y un rico que no gasta, no deja vivir a centenares de pobres. Un rico que gasta, sí.
  Colbert: Entonces, ¿cómo hemos de hacer?
  Mazarino: Colbert, ¡tú piensas como un queso de Gruyere o como un orinal de enfermo! Hay una cantidad enorme de gente entre los ricos y los pobres. Son todos aquellos que trabajan soñando en llegar algún día a enriquecerse y temiendo llegar a pobres. Es a esos a los que debemos gravar con más impuestos..., cada vez más..., ¡siempre más! pues a esos, ¡cuánto más les quitemos, más trabajarán para compensar lo que les quitamos! ¡Son una reserva inagotable!
  Ara només falta actualitzar els protagonistas, Rajoy o Mas ( Luís XIV ), Mas-Colell o Montoro o de Guindos ( Colbert o Mazarino ) es poden intercambiar els papers. La resta els de sempre els rics no es toquen, els pobres deixem-los ser pobres i als treballadors ja ho veieu, com fa cuatre segles, sols ens falta que ens apliquin el dret de pernada.

  RespondreInapropiat
 • ERC PLA D'URGELL

  25.01.2012 20:29

  COMUNICAT DE PREMSA D'ERC PLA D'URGELL

  La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya del Pla d’Urgell, la Federació Regional de Lleida, els seus representants als municipis afectats, els seus representants al Consell Comarcal, el grup d’ERC a la Diputació i el Grup Parlamentari es van reunir ahir per avaluar la construcció d’una planta de biomassa al terme municipal del Palau d’Anglesola.

  El posicionament d’Esquerra no és de rebuig a aquest tipus de plantes d’energies renovables sempre i quan no es detectin incompliments en les exigències que s’apliquen a un projecte de biomassa. Com les que després d’un primer anàlisi hem detectat en aquest projecte impulsat per l’empresa “NUFRI” a la nostra comarca. Es tracta de l’emplaçament en sòl no urbanitzable enlloc de sòl industrial, al mateix temps que l’escassa proximitat a la població d’El Poal, del sobredimensionament d’aquesta planta i la no sostenibilitat del seu autoabastiment, el seu impacte sobre la mobilitat i l’afectació viària dels nuclis veïns, l’excessiu consum d’aigua i
  l’abocament indeterminat de la mateixa a la llera del Riu Corb.

  Esquerra continuarà aprofundint en l’estudi d’aquesta problemàtica i d’altres que s’han detectat relacionades amb el projecte, i en breu emprendrà accions tan a nivell institucional com social per tal de pal·liar aquesta situació.

  RespondreInapropiat
 • MASCANÇÀ

  25.01.2012 10:54

 • ja n'hi ha prou

  20.01.2012 14:24

  parc de la serra?

  I per que no busca el consell comarcal finançament per no tancar consultes mediques, o be per donar un impuls a la economia dels municipis, o per no tancar escoles, o senzillament per coses realment utils? Ja esta be de malgastar els diners publics amb projectes com aquest.

  RespondreInapropiat

<3/21>