Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Fòrums

Fòrum del Pla d´Urgell

Afegir aportació
 • Cupaires Pla d'Urgell

  21.11.2012 15:27

  AVUI 21 NOVEMBRE, 20:30 H. A L'AMISTAT ACTE CENTRAL PLA D'URGELL DE LA CUP

  Acte Central de la CUP al Pla d'Urgell avui dimecres 21 de novembre a les 20,30 hores al hall de L'Amistat. Parlarà la cap de llista per Lleida, Antonieta Jarne. Aviat serem al Parlament, però avui per sentir les propostes de la CUP cal venir a L'Amistat
  http://cupairespladurgell.wordpress.com/2012/11/21/la-cup-ae-celebra-lacte-central-de-campanya-al-pla-durgell-a-lamistat/

  RespondreInapropiat
 • Cupaires Pla d'Urgell

  21.11.2012 15:26

  AVUI 21 NOVEMBRE, 20:30 H. A L'AMISTAT ACTE CENTRAL PLA D'URGELL DE LA CUP

  Acte Central de la CUP al Pla d'Urgell avui dimecres 21 de novembre a les 20,30 hores al hall de L'Amistat. Parlarà la cap de llista per Lleida, Antonieta Jarne. Aviat serem al Parlament, però avui per sentir les propostes de la CUP cal venir a L'Amistat
  http://cupairespladurgell.wordpress.com/2012/11/21/la-cup-ae-celebra-lacte-central-de-campanya-al-pla-durgell-a-lamistat/

  RespondreInapropiat
 • .

  18.11.2012 12:12

  Jornades d'estudis sobre el Pla d'Urgell

  Bellvís ha sabut acollir les Jornades d'estudis sobre el Pla d'Urgell organitzades pel Centre Mascançà. Cal agraïr a tots els que ho han fet possible, des del propi Ajuntament fins als col•laboradors que hi han participat, però m'agradaria destacar i reconèixer el treball tant eficient de l'Ester Solé i del Jordi Soldevila secundats pel Josep M. Cabau, als que cal felicitar un cop més.

  RespondreInapropiat
 • TOUR - MIX TEATRE

  01.11.2012 15:48

  teatre musical a Linyola

  MAMA MIA, QUIN MUSICAL!
  El proper dissabte dia 3, a les 9 del vespre i al poliesprtiu de Linyola, TOUR-MIX TEATRE us ofereix aquest musical amb ganes d´entretenir petits i grans. No us ho perdeu! Cantareu, ballareu, aplaudireu i gaudireu com mai al ritme de les cançons del grup ABBA. Us hi esperem!

  RespondreInapropiat
 • Ricard

  27.10.2012 23:47

  Salut Natural: BIODESCODIFICACiÓ per a moltes malalties

  BIODESCODIFICACIÓ: Una forma diferent d’entendre i aproximar-se a les Malalties.
  La Biodescodificació pot ser de gran ajuda en lun gran nombre de malalties agudes, cròniques, cancerígenes,... En disfuncions orgàniques, problemes de fertilitat, al.lèrgies, trastorns alimentaris, sobrepés, dolors musculars o articulars, migranyes, fibromiàlgia, adiccions, fòbies, estrés, ansietat, depressió, trastorns de conducta,...
  Què és la BIODESCODIFICACIÓ?
  La Biodescodificació o Descodificació Biològica de Malalties, ens permet relacionar de manera molt precisa els diferents símptomes que acompanyen una malaltia, amb unes emociones o preocupacions concretes que pot haver patit la persona malalta. La Biodescodificació parteix de la base, de que just abans d’aparèixer els símptomes de la malaltia, la persona afectada ha passat per un període d’inestabilitat emocional o per un moment en que ha estat molt preocupat/ada per algun esdeveniment de la seva vida, el qual pot estar relacionat amb la feina, familia, amistats, veïns, etc.
  En el dia a dia, totes les persones ens anem enfrontant a diferents dificultats. Amb més o menys habilitat les podem anar solventant, però hi ha moments, en que les circumstàncies ens sobrepassen i no som capaços de gestionar bé la situació, la qual cosa fa desbordar tots els sistemes de protecció del cos, i inundar-lo d’angoixa, estrés o preocupació. Aquest procés de vegades arriba de manera sobtada per un esdeveniment concret, o també pot arribar molt lentament per la suma de petites situacions conflictives, popularment anomenat: “la gota que fa vessar el got”.
  Arribats ja a aquest punt, la solució passa per poder expressar i exterioritzar totes les emocions que s’estan vivint, per a poder fer baixar el nivell d’estrés generat per la situació conflictiva. Si aquesta fasse se supera emb èxit tot tornarà a la normalitat, però si no es pot gestionar bé aquesta etapa, el cos ficarà en marxa el seu sistema biològic de protecció, i aquí es quan comencen a aparèixer els primers símptomes i seguidament la malaltia. La intensitat de la malaltia dependrà de la intensitat del conflicte, o millor dit, de la intensitat amb la qual la persona afectada ha viscut el conflicte.
  En el funcionament biològic humà interactuen: Ment, Cervell i Cos Físic. El cervell és l’órgan encarregat de connectar Ment i Cos Físic. És el centre de gestió de les emocions i també controla tots els moviments voluntaris, així com infinitat de processos metabòlics automàtics. Del cervell surten tots els senyals a través d’impulsos nerviosos, per a coordinar totes les funcions internes i mantenir en equilibri tots els òrgans del cos. Vindria a ésser el més gran dels super-ordinadors mai construït.
  És d’esperar doncs, que totes aquelles emocions que ens fan sentir malament, afectin d’una forma o altra a la gestió i coordinació de tots aquests processos automàtics, i que s’arribi a manifestar en el Cos Físic en forma de molèsties, símptomes, malalties o bé reaccions i conductes anòmales.
  Amb la Biodescodificació busquem els Codis Biològics que connecten els símptomes de la persona afectada, amb una emoció o conflicte concret. Seguidament es treballa l’emoció amb diferents tècniques, amb l’objectiu de neutralitzar i fer baixar l’estrés que s’ha generat en el cos. D’aquesta forma el cervell pot tornar a enviar els senyals correctes que fan que el cos torni a l’equilibri, podent aconseguir grans millores de salut, d’estats anímics o conductes concretes.
  La Biodescodificació pot ser de gran ajuda en la majoria de malalties agudes, cròniques, cancerígenes,... En disfuncions orgàniques, problemes de fertilitat, al.lèrgies, trastorns alimentaris, sobrepés, dolors musculars o articulars, migranyes, fibromiàlgia, adiccions, fòbies, estrés, ansietat, depressió, trastorns de conducta,... Així mateix, la Biodescodificació combinada amb tècniques de PNL(Programació Neurolingüística), Hipnosi Ericksoniana, Genenealogia, etc, pot aportar molt bons resultats en processos de millora personal, consecució d’objectius i propòsits, sortida de situacions conflictives que tendeixen repetir-se, ...
  La Biodescoficació NO exclou tractaments mèdics o psicològics. En el cas de malalties, imprescindible tenir previament un bon Diagnòstic Mèdic. La Biodescodificació és una metodologia complementària que pot ser utilitzada de forma individual o compatibilitzant-la amb qualsevol altre tractament.
  Josep Ricard Rodulfo Cano, Biodescodificador reconegut i inscrit amb el nº566, per: L’ ”Instituto Español de Biodescodificación”.
  Més informació al lloc web: www.saludricard.com ó Tel: 655 22 09 80
  També a través del correu electrònic: saludricard@hotmail.com

  RespondreInapropiat
 • potser que ens moguem

  07.08.2012 12:31

  apatia absoluta

  OCUPA EL CONGRESO.
  Martes, 25 de Septiembre de 2012
  Madrid, alrededor del Congreso de los Diputados

  ¡Atención!, esta puede ser la próxima y definitiva movilización ciudadana a partir de la cual se inicie el proceso de cambio en el que se deje atrás el régimen vigente y se sienten las bases para una verdadera democracia.

  La acción es clara y contundente:

  El próximo 25 de septiembre se llegará a Madrid de forma masiva desde todas partes de España, con el fin de rodear el Congreso de los Diputados y permanecer allí de forma indefinida, hasta conseguir la disolución de las cortes y la apertura de un proceso constituyente para la redacción de una nueva constitución, esta vez sí, la de un estado democrático.

  Toda la ciudadanía está invitada a participar, ya sea a modo individual o a través de asambleas, plataformas ciudadanas, etc. El cambio es necesario y va a ser liderado por el pueblo.

  MANIFIESTO:

  Nosotras, persona comunes hartas de sufrir las consecuencias de una crisis que no hemos creado, nos unimos para redactar este manifiesto e invitamos a toda la ciudanìa del Estado a unirse a las reivindicaciones que reclamamos en él.
  Consideramos que la situación ha traspasado todos los límites tolerables y que somos víctimas de un ataque sin precedentes que, utilizando la crisis como pretexto, está arruinando nuestras vidas, y cuyos culpables son quienes se han configurado como una oligarquía intocable, con la complicidad de todas las fuerzas políticas representadas en el parlamento, manipulando todos los poderes del Estado para mantener sus privilegios y enriquecimiento desmedido e ilícito. Ya no hay manera de ocultar que vivimos un gigantesco fraude social, con gobiernos que sistemáticamente nos mienten, haciendo exactamente lo contrario a sus compromisos electorales, y que no hay justicia alguna en los tribunales para los banqueros, políticos y empresarios culpables de la situación. Sólo vemos cómo esta casta implanta políticas que destruyen nuestros derechos y vidas, y cómo somos víctimas de una represión injustificable cuando demandamos un cambio en la situación.
  Creemos que el problema es de tal envergadura que su solución ya no pasa por los habituales mecanismos del sistema político, establecidos por esa casta para hacer de nosotras, las personas, lo que les parece, por lo que, en consecuencia exigimos:
  - La dimisión del gobierno en pleno, por engañar al país de modo inconcebible y llevarnos al desastre, así como la disolución de las Cortes y la convocatoria inmediata de elecciones generales
  - Que esas elecciones generales sean para convocar una Asamblea constituyente, a fin de redactar una nueva Constitución, con la participación de todas las fuerzas políticas del país, pues no reconocemos validez alguna a la actual Constitución, redactada por una camarilla a espaldas del pueblo, y que consagró la dominación de los herederos del franquismo y quienes pactaron con ellos. Ha de ser el pueblo quién determine el modelo de Estado en el que quiere vivir, cosa que no sucede con el actual, que nos fue dado por esa camarilla y que responde exclusivamente a sus intereses.
  - Una auditoría de la deuda pública de España, con una moratoria del pago de la deuda hasta haber delimitado claramente las partidas que no han de ser pagadas por la nación, pues han servido a intereses privados que utilizaron al país para sus propios fines y no los del conjunto de la ciudadanìa española. Igualmente, exigimos el procesamiento de todas aquellas personas que se demuestren sospechosos de tales maniobras, y que respondan con sus bienes en caso de resultar condenados.
  - La reforma de la ley electoral, a fin de represente verdaderamente la voluntad del pueblo soberano, cosa que no sucede de ninguna manera con la actual.
  - La derogación inmediata de todas las reformas llevadas a cabo por el Partido Popular, pues no sólo son un desastre para el país, sino que han sido impuestas a traición de la voluntad democrática del pueblo.
  - Una reforma fiscal justa, que haga pagar más a quienes más tienen. Igualmente, exigimos la derogación de la amnistía fiscal decretada por el gobierno, cuya injusticia es una verdadera burla a los contribuyentes honrados
  - La abolición de todos los privilegios de quienes ejercen responsabilidades políticas, y la implantación de mecanismos de control férreo del desempeño de sus funciones.
  - La paralización inmediata de todos los desahucios, y la puesta en alquiler a precios baratos de las viviendas en propiedad de los bancos y cajas que ha sido ayudados con fondos públicos
  - El reparto del trabajo existente entre todas, pues es una enorme falacia que haya que trabajar más, falacia sustentada en la avaricia de los grandes intereses y contraria a los de la gente común.

  Por todo lo expuesto convocamos a la ciudadanía el día 25 de Septiembre de 2012 a manifestarse de forma indefinida en las puertas del Congreso hasta conseguir la dimisión del Gobierno y la apertura de un Proceso Constituyente, haciendo de éste, el llamamiento de unión de todas las luchas por una Sociedad más justa.

  RespondreInapropiat
 • de tot

  19.07.2012 14:33

  fartet

  Entre el Montoro que diu que no hi ha diners pels serveis públics, l'Homs que el Montoro es un macarra, el president del consell i la seva cort donant explicacions de la seva utilitat i eficàcia, sumat a les meravelles de tot plegat, nomes queda un camí fugir del país, Com pot dir el Montoro que no hi ha diners si en marxa a patades en prestacions socials alienes al nostre país? Com pot dir l'Homs que el Montoro es un macarra, que fa ell per redistribuir els nostres impostos? I la perla de tot plegat els mateixos del consell comarcal van fer un ple, cobrant es clar, per decidir que si, que son útils. Per això ara alliberen tortugues, ocells, fan viatges per la comarca i donen explicacions de tot tipus per intentar convèncer a la gent de que son útils. De fet en deuen de ser d’útils, no tenen cap mena de retallades. El CAP si que deu de ser inútil, no paren de fer-hi retallades!

  RespondreInapropiat
 • A LA MILLOR FUNCIONA

  02.07.2012 19:30

  A VEURE SI PRENEM CALENDARI!!!

  IGUAL QUE EN ESPAÑA......
  Austeridad a la francesa: los ministros de Hollande rebajan su sueldo un 30% Todo el Ejecutivo francés ha firmado una "carta de deontología": se rebajan el sueldo y aceptan reglas contra privilegios y nepotismo.

  Primer Consejo de ministros para el presidente François Hollande Primera medida muy simbólica para el nuevo Gobierno francés: todos sus miembros, elegidos por el primer ministro Jean-Marc Ayrault, han firmado este jueves una "carta de deontología" en la que han consentido una rebaja de su sueldo de un 30%. A partir de ahora, la remuneración del presidente François Hollande como la del primer ministro pasan de 21.300 euros brutos al mes a 14.910 euros. Todos los ministros, que ganaban 14.200 euros brutos, tendrán que 'conformarse' con 9.940 euros al mes. No sólo es la primera decisión del Gobierno galo, sino también una promesa que cumple François Hollande, que se comprometió en crear un Estado imparcial. "Es cuestión de ejemplaridad" dijo el nuevo primer ministro este miércoles en la televisión francesa. La carta de deontología, que cada ministro ha tenido que firmar al final del primer Consejo de ministros, define reglas de trabajo muy estrictas desde el interés económico o el nepotismo hasta incluso la forma de desplazarse. Ninguna intervención a favor de un familiar o cercano Preparado durante la campaña por el equipo de Hollande, el documento, que revela el diario Le Monde, impone condiciones estrictas de trabajo para los ministros. Ningún regalo de más de 150 euros, ninguna invitación privada para ellos son los primeros requisitos. Igualmente, cada miembro del Gobierno se compromete en hacer una declaración de intereses para prevenir "cualquier sospecha de interés privado". En este sentido, tendrán que renunciar a cualquier participación en un organismo cuya actividad interesa su ministerio y, sobre todo, "se abstendrán absolutamente de cualquier intervención en relación a la situación de un familiar o de un cercano."
  En conclusión, el documento recuerda a los ministros que deben renunciar a los mandatos ejecutivos locales que tienen y que "sólo los gastos directamente relacionados al ejercicio de sus funciones serán encargados por el Estado". La carta también impone que los desplazamientos de menos de tres horas tendrán que efectuarse en tren
  y que, excepto caso particular, los ministros efectuarán "sus desplazamientos en coche con discreción y respetando las normas de tráfico."

  RespondreInapropiat
 • Alejandro Juàrez

  29.05.2012 17:58

  flora exòtica a l'estany d'ivars

  Felicitacions per fer difusió del recorregut botànic per l'estany d'Ivars. L'estany d'Ivars és un espai natural molt important que hem d'aprendre a valorar i estimar. En tot cas, hem de dir que malauradament la flora exòtica és present a l'estany, amb un bon nombre de representants, fet que és comú a les nostres contrades

  RespondreInapropiat
 • Botifarra

  04.05.2012 20:09

  CAMPIONAT BOTIFARRA

  Campionat de Botifarra a Vallverd d'Urgell (Pla d'Urgell)
  Dia i hora:
  19-05-2012 a les 15:00:00
  Lloc:
  Bar Casal l'Espiga - Vallverd d'Urgell
  Provincia:
  Lleida
  Durada:
  Tarda
  Cost de la inscripció:
  15 €
  Que inclou la inscripció:
  Entrepà i beguda
  Premis:
  Trofeus pels 3 primers + pernil, espatlles segons número d'inscrits i lots per tothom
  Contacte:
  Daniel - Telèfon 622619621 - 973604774 - telpy11@telpy11.com
  Sistema de joc:
  Occidental Lliure
  Tipus de campionat:
  Sistema suís
  Nº màxim de participants:
  40
  Altres:
  Per tots els participants hi haurà premis.

  RespondreInapropiat

<2/21>