Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Fòrums

Fòrum de Fondarella

Afegir aportació
 • Una veïna també molesta

   

  Una veïna també molesta

  Coincideixo amb el veí en que les carrosses estaven força be.
  Però trobo rídicul que a les 18:15 els Reis haguessin passat ja DUES vegades per l´únic carrer pel que transiten junts, ja que la primera vegada pràcticament no hi havia ningú perquè ho van fer abans de l'hora prevista.
  La velocitat a la que passen també em sembla rídicula, se suposa que els tractors van a poc a poc, i que els nens els han de poder saludar.
  També crec que el repartiment de regals porta a porta, a més a més de potenciar l'alcoholisme que comenta el veí, no es un sistema pràctic per un poble de les dimensions del Palau. Tothom tancat a casa seva esperant a un dels Reis i sense veure mai més els altres dos.
  Crec que El Palau d'Anglesola ha crescut molt, i s'entesta a mantenir costums i serveis antiquats o poc pràctics per les noves dimensions que totes les urbanitzacions noves li han donat.
  Crec que la "Cavalcada de Reis", si se'n pot dir així, ja que no cavalquen per cap carrer els tres Reis junts, també és una mostra de la manca de visió de les dimensions del nostre poble.

  RespondreInapropiat