Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Fòrums

Fòrum de Mollerussa

Afegir aportació
 • Mollerussenc

  18.07.2015 14:33

  Unió a Mollerussa

  De tots és sabut que alguns dels regidors de l'ajuntament són o eren d'Unió Democràtica de Catalunya. Algú sabria si encara ho són? Han deixat el partit? El pacte a l'ajuntament de Mollerussa és de Convergència i Unió o és amb independents?

  RespondreInapropiat
 • soca d'oliver

  24.06.2015 09:19

  L'ESCOLA ARRELS ENRREIJADA

  Una escola es un espai ón els coneixement es desprent d'uns i els altres l'agafent.
  Una escola ha de ser un lloc on la llum faci veure l'infinit.
  Una escola no necessita lúxe, necessita calidessa i acolliment.
  L'Escola Arrels està enrreijada per tot l'exterior, igual que una pressó o una granja de pollastres actual.
  L'Escola Arrels està enrrejaida interiorment amb el seu sistema d'ensenyar, que es lo més llastimós, doncs la gent a possada amb un dit no fà res més del que el seu amo l'hi mana.
  Fins hi tot els pressoners volen marxar de les pressons.

  RespondreInapropiat
 • Viajero por necesidad

  17.06.2015 20:27

  NO A LA ESTACIÓN DE AUTOBUSES DELANTE DE LA RENFE

  En que cabeza puede entrar hacer la estación de autobuses al otro lado de la via del tren.
  Está lejos, mal comunicada hoy y peligrosamente mañana.
  Al otro lado no hay pueblo, no hay vecinos, no hay vida. Es una temeridad hacer la estacíón de autobuses allí y el dia de mañana, cuando pasen desgrácias, alguién tendrá que dar la cara y asumir errores garrafales.
  Les puedo asegurar que para dinamizar aquella zona, dónde hay escasamente media docena de comercios, no es la mejor idea y mucho menos la escuela de música, que no es nada de música, tampoco.
  En poco tiempo se veran los verdaderos intereses ocultos detras de ésta maligna operación política.
  Mollerussa de momento lo traga todo.
  La estación va a complicar la movilidad a todo el mundo y la seguridad ciudadana también.

  RespondreInapropiat
 • Llus Vila Llaudet

  10.06.2015 17:21

  ZONA BLAVA DE AVDA. GENERALITAT I 11 SETEMBRE

  El passat 2 de febrer en aquest mateix espai vaig opinar sobre la supressió de la zona blava a la Avda de la Generalitat. Creia que era un error i passats tres mesos de la seva implantació constato l’error que ha estat fer el canvi. Aquesta avinguda es comença a omplir a partir de les 8 del matí, hora que la gent comença a treballar i així està durant tot el matí. A la tarda continua igualment plena i mostra d’això són les dos fotos que he adjuntat. S’ha suprimit una zona blava que feia la seva tasca i ara s’ha convertit en un carrer ple tot el dia, sense possibilitat de trobar aparcament els clients dels establiments de l’entorn. En tant que el carrer 11 de setembre ha passat a ser zona blava està buit la major part del dia. La gent ara aparca en el tram entre el carrer Ronda Sant Pere i Ciutat de Lleida, zona estreta i on està prohibit aparcar.
  Canviar una cosa que funciona per caprici o perquè algú interessat ho demani acostuma a ser un fracàs.
  El millor que poden fer és tornar la Avda. Generalitat a zona blava.

  RespondreInapropiat
 • Mollerussa Digna

  01.06.2015 20:20

  L'ESTACIÓ D'AUTOBUSOS HA DE ESTAR VORA LA CREU ROJA

  CIU Mollerussa, s'ha enmensinat a fer l'estació d'autobusos a l'altre cantó de l'estació de tren, cosa que serà un desastre econòmic, social, polític, sobre tot per demostrar clarament una falta de visió de futur de la movilitat ciutadana, per dir-ho clarament una falta de gambes total.
  Ll'ajuntament de CIU podria encara redressar aquest merder que s'ha possat, buscant una ubicació ón sigui facili arribar-hi,a peu, amb cotxe, amb autobusi, tingui la conexió amb el tren propera i els costos econòmics de fer-la siguint ajustats a la ciutat.
  Aquest lloc prodia ser l'espai que hi ha a la part de Mollerussa, abans de travessar la E23.
  Es prop de Fondarella, de Mollerussa, de la conexió a l'A2 per damunt de la via i solament caldria fer-hi un baixador per al futur tren tranvia. Amb pocs diners es passaria.
  Ara entre una cosa i l'altra valdrar 25 anys d'impostos als ciutadans de Mollerussa i a l'hivern o a la nit, a veure qui es podrar refiar d'unes cameres de televissió que a l'estació actual de bus, no serveixen per a parar mai cap dels desatres diaris que hi passen.
  No es dolent replanter-jar-se aquesta nova ubicació, però com que no ha sortir del seu pensament, segurament no ho voldran fer.
  Mollerussa, masia de dia, droga de nit, contiunuarà perdent.

  RespondreInapropiat
 • Mollerussa Digna

  27.05.2015 20:32

  MUNICIPALS A MOLLERUSSA 2015, CIU=11 JUSTICIA=0

  Una molt amplia majoria a votat a CIU i han aconseguit 11 regidors.
  La justícia de moment està a 0.
  Els electors tenen tot el dret a triar a qui volen.
  La justícia sempre ha d'actuar davant de les injusticies per a parar que els delictes continuiin eternament.
  CIU té majoria, però hi ha moltes actuacions que la justícia no els hi deixarà passar.
  Lo mal fet, malfet està.
  Per decomptat que la caricatura de regidors que estan a la opossició no faran abasolutament res.
  Temps al temps !

  RespondreInapropiat
 • Peret

  27.05.2015 12:51

  Pla d'Urgell, convergent?

  Sortosament el Pla d'Urgell va deixant de ser feu convergent. Als bons resultats d'ERC a Mollerussa s'hi sumen que les quatre alcaldies més grans del Pla després de Mollerussa, Torregrossa, Bellvís i Linyola que han passat a ERC amb candidats joves i ben preparats. I a Bell-lloc igualant a CiU.
  El cas de Bellvís es digne de manual. Un alcalde que era president del Consell Comarcal, que no s'ha mullat mai per res (recordem la planta de Nufri al Poal) i que només ha anat fent sense fer canvis, ni a la seva llista (molt fluixa) i ha demostrat com es pot perdre una alcaldia. S'han d'acabar els polítics que no es mullen mai per res per salvar la cadira. Bon exemple.

  RespondreInapropiat
 • Llus Vila Llaudet

  27.05.2015 10:52

  COMISARIS PÒLÍTICS

  Un altre cop hem anat a votar, i un altre cop ens hem trobat a les taules amb els interventors, “jo els anomeno comissaris polítics”, que llista en mà van tatxant a la gent que va a votar. Quan avui dia parlem del dret a la intimitat per mi l’infringim impunement en un acte tan serio com és exercir el dret de vot. Perquè una persona ha de saber, i marcar en un llistat, si jo he votat o no. No hi ha un president de taula amb els seus ajudants que controlen el bon funcionament de l'exercici d’aquest dret?
  Per mi sempre els consideraré “comissaris polítics” a no ser que algú em justifiqui i convenci de la seva tasca.

  RespondreInapropiat
 • Miquel Martin

  25.05.2015 12:34

  FELICITATS Sr. Alcalde

  Felicitats per la victòria aclaparadora obtinguda.
  Si ja en 2011, també amb majoria absoluta, en la presa de possessió li recordava al Sr. Alcalde, que “ les majories absolutes condueixen a errors absoluts”, avui, més que mai, serà bo tornar a recordar aquell axioma del professor F. Estapé.
  Ha passat la campanya i res s’ha comentat de l’actuació dels últims 4 anys; tot sembla que hagin estat uns anys viscuts al país d' “ Alicia i les mil meravelles”. Serà doncs, un bon moment, per a recordar als ciutadans aquelles promeses incomplertes; aquelles prioritats oblidades i aquell tractament de privilegi atorgat a determinades persones.
  No he volgut fer-ho abans, donat que jo no intervenia com a candidat, però sí com a ciutadà al que afecten les decisions de l’Alcaldia, vull posar el meu granet de sorra en la transparència de la que tant es parla i tan poc es practica.
  En properes dates i abans de que el nou consistori prengui possessió, procurarem tenir-hi tots una radiografia més exacta de la situació.
  Fins aviat.

  RespondreInapropiat
 • Miquel Martin. Ex regidor

  22.05.2015 18:55

  MOLLERUSSA. Flors i Violes ( 5)

  L' ALCALDE
  La quarta columna o pilar bàsic d’un Ajuntament, és, sense dubte, l’Alcalde. Ell, dirigeix l’administració municipal, presideix i representa l’Ajuntament.
  La seva obligació consisteix, en defensar els interessos dels seus conciutadans, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida, anteposant l’interès general a l’interès particular o privilegis d’uns pocs. Donat el caràcter “ presidencialista” del càrrec, l’Alcalde és, en última instància el responsable de les actuacions municipals; així com en un gabinet Estatal, amb ministres, les decisions del Consell de Ministres, són SOLIDARIES i per tant, TOTS el ministres en són responsables, no és el cas d’un Ajuntament, on, en última instància, es fa el que decideix l’Alcalde.
  Vol dir això, que la tasca del Regidors de les distintes àrees, és subsidiària, per quant qui “ realment mana”, és l’Alcalde. És per això, que tant els encerts, com els errors o les i-legalitats comeses per l’Ajuntament”, ho són pel seu alcalde.
  Al començament d’aquesta sèrie d’articles, deia que cap Alcalde podia cometre il·legalitats, sense la connivència del Secretari, del Interventor i dels serveis tècnics; però fonamentalment, dels dos primers.
  En els darrers anys, hem tingut com Alcaldes, els Srs. Toni Bosch ( fins a 2007); la Sra. Ginetà ( de maig 2017 a desembre de 2010) i al Sr. Solsona, des de desembre 2010 fins a data d’avui.
  Dels dos primers ja s'ha parlat molt i de totes les maneres; de l’actual, sembla que per un “encanteri”, ni es parla ni es comenta; tothom està o ha estat hipnotitzat o és que ho fet tany i tant bé, que no hi ha possibilitat de “discrepància alguna”.
  Properament, parlarem i ens preguntarem, si ha fet allò que va prometre i si ara, fa, com diu ell “propostes de govern, no programes electorals”. Veurem, si com diu ell en l’acte final de campanya, “ “hem gestionat la Mollerussa de la crisi” i que ara ha de permetre a Mollerussa “fer el salt” endavant tot “gestionant la Mollerussa de la recuperació”.
  Fins aviat.

  RespondreInapropiat

1/930>