MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb
DIMARTS, 12/08/2008 - 09:35h

Frédérick Bousquet guanya la plata en 4x100

Frédérick Bousquet, nord-català nascut a Perpinyà i resident del Soler, membre de l'equip de natació de l'estat francès, va guanyar ahir la medalla de plata en relleus de 4x100. El nord-català, que ha nedat el darrer relleu, ha quedat a 8 centèsimes de segon de la medalla d'or. Els altres membres de l'equip eren Amaury Levaut, Fabien Gilot i Alain Bernard.
L'equip ha aconseguit un nou rècord europeu amb 3 min 8 sec 32/100...>>

...
Frédérick Bousquet estava en possessió, el 2003, del rècord del món de natació lliure dels 50 m en distància petita amb 21"10, posteriorment superat per l’americà Roland Schoeman. Amb tres altres nedadors del club marsellès va fer seu el rècord del món de natació lliure del 4x100m amb 3'8"29 el desembre 2007, si bé aqueixa victòria no va ser homologada com que va tenir lloc al en preàmbul d’un relleu de 10x100m.
Ara té encara de participar en 100 metres papallona i en els relleus de 4x400.

Per altre costat, la romanesa Camélia Potec, membre del club de natació de Canet, ha quedat en sisena posició en la final de 400 lliures. Mentre que Laure Manaudou va quedar la darrera en la mateixa final.