| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de maig de 2024


dimecres, 11 de febrer de 2009
>

Oli amb sabors per «enriquir» els plats dels restaurants de l'Ebre



GUSTAU MORENO. Tortosa

+ Les ampolles del nou oli amb sabors de Soldebre. Foto: G.M.
L'associació de restauradors Platigot de Tortosa va presentar ahir les VI Jornades Gastronòmiques de l'Oli d'Oliva, que tindran lloc del 14 al 22 de febrer. Enguany són vuit els restaurants de la ciutat (Paiolet, La Caldereta, Nolla, El Riu, Sport, Hotel Corona, Sant Carles i L'Estudi) que s'han adherit a unes jornades que s'organitzen amb motiu de la XIV Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre. De fet, el gerent de la cooperativa Soldebre, Josep Estrada, va avançar que una de les novetats de la fira de Jesús serà la presentació de la nova gamma d'olis amb sabors, que ja han començat a comercialitzar a l'agrobotiga. Estrada va explicar que l'oli Secrets de Cuina Cast Sabors és fruit de la col·laboració que va iniciar-se l'any passat amb alguns restaurants, que demanaven «enriquir» l'oli amb algun altre producte que també fos del territori. Així, Soldebre ha creat diferents tipus d'olis amb sabors (llima, llorer, romer, all, mandarina) per donar un toc diferent als plats, si bé està pensat sobretot per als restaurants de les Terres de l'Ebre. Estrada va afegir-hi que no té res a veure amb els olis aromàtics que hi ha al mercat.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.