| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 6 de maig de 2024


divendres, 12 de desembre de 2008
>

Vi del centenari i homenatge als «sommeliers»




Durant la cerimònia, va tenir lloc un homenatge al col·lectiu dels sommeliers de les comarques gironines, que van ser distingits pel seu esforç i contribució social i comercial, així com per la seva aportació a la projecció de la qualitat enològica del vi de la demarcació. Actualment, a les comarques gironines hi ha una setantena de sommeliers. A part, ahir també es va anunciar els cellers de la denominació d'origen Empordà que produiran el vi negre i el vi dolç commemoratius del centenari de la Costa Brava, els quals es comercialitzaran a partir del febrer del 2009. La selecció d'aquests vins la van realitzar onze sommeliers gironins i es va triar, pel vi negre, el Puntiapart del celler Lavinyeta, de Mollet de Peralada, i pel vi dolç, el garnatxa gran reserva del Celler Cooperatiu d'Espolla.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>El fundador de l'hotel Mas de Torrent i Lloret Turisme, guardonats amb el premi G! del Patronat de Turisme

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.