| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 21 de desembre de 2025


dilluns, 24 de novembre de 2008
>

Obre la botiga Bonàpat, de menjar casolà i ecològic



ROSA M. BRAVO. Barcelona.
L'empresa gironina Bonàpat ha obert a Barcelona, al número 68 del carrer Aribau, un comerç que s'afegeix al que té a la carretera de Barcelona a Girona. Bonàpat ofereix una àmplia selecció de productes gastronòmics de diferents marques i una selecció pròpia de menjar per emportar. Es tracta d'una cuina tradicional que, segons el gerent de l'empresa, Santi Mallorquí, té cura del producte i dels valors nutricionals. Una metgessa nutricionista assessora l'elaboració dels plats i a tots s'hi fa constar la composició nutricional i el nombre de calories. Hi ha també una línia de plats preparats que inclou productes ecològics i ingredients com el tofu i les algues. A la botiga es ven també pa ecològic i elaborat seguint els processos tradicionals.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.