| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de maig de 2024


dijous, 20 de novembre de 2008
>

Carall de guia!




La Guia Roja Michelin no m'acaba de fer el pes. Però m'agrada que hi hagi tants de restaurants per triar. No em satisfà la seva manera de puntuar. Ni tan sols no entenc el seu criteri a l'hora de decidir les seves famoses estrelles. En general, hi trobo a faltar més restaurants, molts més, amb estrelles. Cada any asseguren que només compta la cuina, i prou. Ha, ha, ha! Si és així, que vingui tota la família Michelin i m'expliqui per què El Celler de Can Roca i el Mugaritz, innovadors i imitats arreu del món, no en tenen tres. Són molt millors pel que fa a l'espai, el servei i la cuina que molts dels que també en deuen merèixer tres. La Michelin és la més qüestionada de totes les guies gastronòmiques, però la menys qüestionable.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>La Michelin concedeix la primera estrella a L'Aliança, d'Anglès, i Els Tinars, de Llagostera, la recupera

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.