| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 29 d'abril de 2024


dilluns, 23 de juny de 2008
>

«Millorar el paladar»



A. TEODORO. Tarragona
Els artesans pastissers de Tarragona recelen d'aquest hipotètic increment en el nombre de vendes, ja que «coques de Sant Joan es comercialitzen en pastisseries i també en grans superfícies, on es venen a un preu molt més baix.» Alguns professionals asseguren que «s'ha de millorar el paladar dels ciutadans i conscienciar-los, perquè als centres comercials i supermercats, les coques s'elaboren amb molt temps d'antelació i s'hi afegeixen additius que permeten la seva conservació i en resten la qualitat. En canvi, a les pastisseries s'elaboren artesanalment i el mateix dia de venda». Per posar un exemple, una coca de fruita, nata o trufa -les més venudes- en una gran superfície pot costar quatre euros, mentre que a les pastisseries, i sempre depenent del pes, pot tenir un preu de nou a dotze euros.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Les coques continuen la tradició

>Els catalans compraran unes 2.000 tones de petards per la revetlla de Sant Joan

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.