| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 5 de maig de 2024


dissabte, 12 d'abril de 2008
>

Gastronomia




El Patronat de Turisme de la Diputació apostarà enguany per fomentar el turisme gastronòmic de les Terres de l'Ebre i la Costa Daurada al SITC. El president del Patronat, Joan Aregio, ha assegurat: «Tenim productes locals de qualitat certificada i restauradors que els couen. Així que volem potenciar el turisme gastronòmic perquè té moltes possibilitats.» El patronat ha organitzat sis demostracions de cuina, que portaran a terme diferents restaurants de les Terres de l'Ebre, així com de l'Escola d'Hoteleria del Baix Penedès. Durant les exhibicions, els visitants del saló podran tastar alguns dels millors productes i receptes, tant tradicionals com innovadores, de les comarques tarragonines.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>El Saló del Turisme no nota la recessió econòmica i guanya expositors

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.