| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 2 de maig de 2024


dijous, 14 de febrer de 2008
>

La Ribera d'Ebre organitza la cinquena Festa de la Clotxa a Garcia



G.M. ACN. Garcia.
La població de Garcia serà diumenge l'escenari de la cinquena edició de la Festa de la Clotxa, que organitzen el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Ribera d'Ebre. La clotxa és un plat típic de la cuina de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, que es menjava principalment al camp, però també en trobades i en manifestacions col·lectives. El plat és molt fàcil de preparar, ja que consisteix en un pa buidat que fa de carmanyola per posar-hi diferents ingredients com la tomata, la ceba, les arengades, l'oli i l'all. L'objectiu de la diada és promocionar i donar a conèixer la cuina tradicional de la comarca, dintre de les actuacions de promoció turística. De fet, la principal novetat de l'edició d'enguany serà que els assistents a la Festa de la Clotxa podran fer un passeig en barca per l'Ebre, en el tram comprès entre Móra la Nova i Garcia. La jornada començarà a les onze del matí i s'allargarà fins a les dues de la tarda, i tindrà lloc a l'àrea de lleure de la vora del riu, on la comissió de Festes de Garcia i els restauradors de la comarca preparan les clotxes, que es podran degustar després d'haver adquirit un tiquet que costarà tres euros. La celebració gastronòmica estarà amenitzada per Jordi LP, i la festa també estarà animada per un grup de música tradicional.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.